Da li su ovo prevare na drzavnom LOTU?

Meni ovo izgleda kao kombinacija baksuza, brzopletosti i greške tehničara... kad je izašao 27, on je momentalno upisao 21 (inače, cifre 1 i 7 liče, možda mu se omaklo jer je upisao pre nego što je izgovorila voditeljka, verovatno je gledao u neki monitor ili bubanj iz daljine, ne znam kako su raspoređeni u studiju), ali onda je napravio krucijelnu grešku, jer se odmah ispravio i upisao 27 ali se taj ispravljeni broj pojavio u nizu na ekranu kao sledeći broj, a 21 je i dalje ostao ... e ono što je bilo baš loše, to je što se u sledećoj iteraciji izvlačenja pojavio upravo 21, a to je najgore što je moglo da se desi, jer je učinilo da sve izgleda sumnjivo, a verovatnoća za to uopšte nije mala, oko 3% - da izađe jedan određeni broj od 30 preostalih u bubnju)

Suština je u tome da je LOTO toliko nepoštena igra da je nema potrebe nameštati, država tu zarađuje enormne pare. Ja ga zovem "porez na glupost", pa ko plaća - plaća...

Cesto tehnicari iz rezije vide broj i pre nego sto se zaustavi dole, verovatno je i ovde to slucaj. Videla sam i sama broj pre nego da "padne" vise puta, pretpostavljam da i oni tako rade. Ali ovde im se omakla greska jer su umesto 21 videli 27 pa to hteli da isprave i opet pogresili.

A da je loto igra za pljacku u drugom smislu, jeste, pa ko voli nek izvoli.

НИЈЕ

НАЈВЕЋА ПРЕВАРА ЈЕ.... КАДА САМ СЕБЕ ВАРАШ ...:think:

to je nacionalni sport....
svi se obuču da oči vidu lepo pa pod konac
pa tako lepo obučeni pošto nemaju za taxi udju u gracki prevoz
pa se preskaču jedni preko drugi jerbo se ne poznaju medjusobno a svako važniji od onog pored njega
svi su oolo budale a on ili ona pametni ne umeju da reše svoj prolem pametni

medjutim, džeparoši odustali od grackog prevoza jerbo kod takvih možeš da prodješ ceo autobus a da ne skupiš ni 500 dinara
ne kažem, ima slučajeva kad možeš lepo da prodješ ali su jako retki....
prosto ne znam koju bih liniju mogao da preporučim pošto su ovi što se lepo oblače prosto preplavili...

Veovatnoća je 3%.... a to nije zanemarljiva verovatnoća. Naravno, sad ih neće oprati ni Dunav ni Sava... :lol:

3% да после броја 27 буде извучен баш број 21, који се пре тога појавио на екрану? Вероватноћа је 1/(36-4).

- - - - - - - - - -

Ма... Знала се унапред комбинација бројева, ал’ се техничару омакло да упише 21 уместо 27. Куглица са бројем 21 је изашла након 27 јер је и намештено да тако буде.

Тог техничара би требало казнити.
У сваком случају, надам се да смо толико паметни као народ да после овога и државна лутрија у сва та партијска лоповска булумента тамо оде у стечај, пошто кривичне одговорности свакако неће бити.

Da vam objasnim kako se LOTO namesta...

Ovako Loto se ne namesta svako kolo vec samo onda kad ONI ne zele da je iko dobije sedmicu to traje par meseci da igrace privuce sve veca i veca glavna nagrada to jest sedmicaa...
LOTO se namesta tako sto se u danima izvlacenja ,svaka kombinacija mora uplatiti do 18h i 45min .. Kada se upalcuje svaka kombinacija se salje u BG u centralu, podatke iz cele Srbije prikuplja veliki RACUNAR, softver.

Kada se u 18:45 h sve loto uplate obustave. Tada taj glavni kompjuter u Beogradu ima podatke svih odigranih kombinacija i sta onda on radi, on trazi kombinaciju koju nije niko odigrao... Kada nadje te brojeve a to je lako...

Onda ONI u LOOTO uzimaju 7 loptica od 39 sa tom kombinacijom brojeva koje nije niko odgirao i smanjuju im gramazu tako kad krene izvlacenje u bubnju koji pusta vazduh prvo iskacu te lakse kuglice a to su brojevi njihove kombinacije...

Sta se sinoc dogodilo?
Dogodilo se to da kada namestaju gramazu loptica, svih sedam ce biti lagane loptica samo neka vise neka manje da bi izlazile odredjenim redosledom. E oni su se zeznuli oko redosleda, tehnicar koji pusta brojeve na tv je imao jedan redosled kojim ce brojevi izlaziti a bubanj je isao svojim redosledom...

Sad ce Gospodar da se pojavi na TV. Cenim da ce biti nesto od sledecih izjava, veliki je izbor:

1) Ako je bilo namestanja, neko ce za to da odgovara pred sudom, to vam ja garantujem

2) Saznali smo da je tehnicar jedan od Miskovicevih placenika. Ali, ja mu ovom prilikom kazem: Neces dirati srpske loptice! Ne dam ti srpske loptice!

3) Ja nisam video nista cudno. Pogresio tehnicar, pa sta? Svima nam se desava da pogresimo. Cak i meni. Nego mi Srbi odmah svuda vidimo neku zaveru.

4) I moji roditelji igraju loto. Zvao sam ih odmah posle izvlacenja da im kazem da ne veruju u lazi i da mogu slobodno da nastave da igraju loto. Sinoc su imali sesticu.

5) Kako su mi objasnili, softver se zbunio. I to se desava - i njega je napravio covek.

6) Kad god se nesto desi Vucic je kriv. Ja sam kriv za sve i svasta. A niko da kaze koliko nam je pao dug, kako nam je porastao BDP, kako se iz dana u dan smanjuje broj nezaposlenih...

- - - - - - - - - -

Hahahah, evo ga upravo daje izjave. Sad da vidim da l` sam bio blizu :D

LOTO bubnjevi se proizvode sa pratećim softverom a pojedine firme prave samo softver...
Lutrija Srbije zapošljava matematičare koji dodatno modifikuju softver
Najpoštenija je belgijska lutrija u celoj Evropi a i tamo retko kad ko dobije.

Što se Srbije tiče, zemlje seljaka na brdovitom Balkanu, sitacija je sledeća:
- modifikovani softver
- nikad preko 3 miliona evra
- na 4 godine pod devizom privatnosti dobitnika objave samo 3 imena koja su ujedno i stvarni dobitnici
- 2 puta je osnovni dobitak koji je sasvim ok i 1 eto puste gologuziju da uzme sve pare ali rekoh to je na 4 godine

Pa to i ja kažem... to je otprilike 3%.

Tehničareva greška će ih sad koštati skupo, mada nikad se ne zna u Srbiji, videćemo uplate u sledećem kolu. Ovo je u neku ruku i reklama, svi tabloidi danas trube o LOTOU, a u ovoj zemlji se izgleda isplati i negativna reklama.

Као ето, 3% могућности да се деси и грешка техничара јер 1 и 7 јако личе, а вероватно на његовој тастатури стоје једна поред друге??Ал нема везе и негативна реклама је реклама?

Poslednja izmena od moderatora:
Meni ovo izgleda kao kombinacija baksuza, brzopletosti i greške tehničara... kad je izašao 27, on je momentalno upisao 21 (inače, cifre 1 i 7 liče, možda mu se omaklo jer je upisao pre nego što je izgovorila voditeljka, verovatno je gledao u neki monitor ili bubanj iz daljine, ne znam kako su raspoređeni u studiju), ali onda je napravio krucijelnu grešku, jer se odmah ispravio i upisao 27 ali se taj ispravljeni broj pojavio u nizu na ekranu kao sledeći broj, a 21 je i dalje ostao ... e ono što je bilo baš loše, to je što se u sledećoj iteraciji izvlačenja pojavio upravo 21, a to je najgore što je moglo da se desi, jer je učinilo da sve izgleda sumnjivo, a verovatnoća za to uopšte nije mala, oko 3% - da izađe jedan određeni broj od 30 preostalih u bubnju)

.[/COLOR]

Sizife nije bas tako...

Gledaj pazljivo od 1:15 na snimku. Vidi se jasno a posle treceg broja izlazi 27
, voditeljka vice 27
ali tehnicar pise samo 21
posle brzo dodaje jos jedan broj u kombinaciju i to broj 27
Dakle tada se naa tv pojavljuje kombinacija 5 brojeva iako voditeljka vice 4 kombinacije tada nju ispravljaju i ona pocnje da vice svih 5 kombinacija
I tek onda bubanj izbacuje 21

Sizife nije bas tako...

Gledaj pazljivo od 1:15 na snimku. Vidi se jasno a posle treceg broja izlazi 27
, voditeljka vice 27
ali tehnicar pise samo 21
posle brzo dodaje jos jedan broj u kombinaciju i to broj 27
Dakle tada se naa tv pojavljuje kombinacija 5 brojeva iako voditeljka vice 4 kombinacije tada nju ispravljaju i ona pocnje da vice svih 5 kombinacija
I tek onda bubanj izbacuje 21

A dobro, sad sam i ja pogledala pazljivo video, vidi se "iz aviona" da je namesteno jer nemoguce je i da je omaska bila za 27 (kao prvi broj) da se zaista odmah pojavi iza toga 21 (koji je vec bio napisan)..

Povlacim post br. #8.

Poslednja izmena:

Back