Kurir - `FRANCUSKINJA POVREĐENA U GUČI `

• Začetnik teme Začetnik teme 27E
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

27E

Legenda
Poruka
52.561
http://www.kurir-info.rs/crna-hronika/pijana-francuskinja-pala-na-glavu-112426.php

Laura (25) pala sa spomenika, a onda uzaludno pola sata čekala Hitnu pomoć, koja - nije došla!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ocekuje se dolazak specijalne ekipe policije, koja ce da uhapsi huliganski spomenik, i o tome da obavesti francusku ambasadu

sudjenje po hitnom postupku, vuk trazi 125 godina zatvora za spomenik, kao primer ostalim spomenicima u srbiji

Koji q se pentrala na spomenik?
Pa još satrta od pića...

drunksmile-1.gif

Poslednja izmena:
Видим публици мило што је Францускиња разбила главу и остала без лекарске помоћи.

То је нека страшно зла, антисрпска Францускиња која је и долазила у Србију и Гучу само да дезавуише наше здравство.

Видим публици мило што је Францускиња разбила главу и остала без лекарске помоћи.

То је нека страшно зла, антисрпска Францускиња која је и долазила у Србију и Гучу само да дезавуише наше здравство.

mladi covece, pozurujes sa zakljuccima, uvredljivim za nas, kao i obicno. dzampin konkluzn

cela tema sluzi da se jos jednom osvetli aspekt neljudske presude za smrt tatona. ali te argumente da ne ponavljam. sto se onda ne bi zahebavali na racun naseg sudstva u kome je i nemoguce moguce, ali jedno je sigurno drasticne kazne sluze da se narod utera u `demokratiju`, kad vec nece sopstvenom voljom

idi bacaj kamenje i koktele na bobije, ili napadaj sa navijacima arape i nezaposlene. imate vi svoje zanimacije. afirmisi mali pakistansku mamu i sestru

Nije mi milo, ali jednostavno ne vidim logiku u tome da se neko tornja na spomenik pa još pijan.

• Podržavam
Reactions: 27E
Darvin says let her die. Mada, pre par godina za Bozic neka baba u mojoj ulici je pala i slomila nogu ( ili sta vec ), sva sreca sto sam prolazio jer bi verovatno otegla papke. Zvao sam hitnu koja me je tri puta zvala da proveri dal se zajeebavam ili ne, a jos im je trebalo skoro sat vremena da dodju. Sva sreca sto sam babu prekrio jaknom, da nisam velike sanse su da sada ne bi bila ziva ( mada mozda je umrla u medjuvremenu ), jer je napolju bilo -15C

idiotluk da nisu unapred spremili dovoljan broj vozila obzirom na dogadjaj, pun pijanih i razuzdanih.

Ни да су припремили сва возила - не би било довољно. :lol:

Гуча је то - трубе, пиће и распојасани млади са Запада, и још распојасанија српска младеж... опасна комбинација. :lol:

• Podržavam
Reactions: 27E

О, већ ће се створити прича, само у тој причи млада францускиња ће бити жртва злих Срба... ез јужуал ;)

Back