kurchim se

Немам појма, озбиљно.

Цео мој живот много се жена лепило за мене... :)

А што се тиче знања, и то ми је урођено. Шта год дотакнем, поправи се... :D

da, iskustvo, neke stvari obavljas rutinski, bez nekog velikog napora i razmisljanja.
ali i saznanje stecheno razmisljanjem. jednom kad ustolichis i zabetoniras da je 2+2=4, niko ne moze da opovrgne, i ono sto je najvaznije i cela caka u tome - ne mozes ni sam. tu stojis na svome, na chvrstim nogama.
kurslus nastaje kad postane dosadno pa 2+2=5 postane uzbudljiva stvar, kad krenes da lomish svoje barijere i iskochis iz mase kako bi drugima to izgledalo - iako mozda stojis ispred provalije (sto mu dodje ono ljudsko, civilizacija je sazidana na krshenju dogmi, ideologija pa i zakona fizike).

onda nekom dodje da misli da imas samopouzdanje jer misli da se kurchish
tako mu se samo chini

aa poetesa ostavila tvoju da bude zadnja.. bas si ono favorizovan.
pa dobro

aj onda probamo civilizovano.
kad zadjem negde gde mi nije mesto i gde ne znam bas mnogo o chemu je stvaj, ja cutim i slusam, ne mesam se, to jest ne pokusavam da ispadnem pametan, to jest ne kurchim se jer se ne smatram inferiornim kao ti ovde.
da preskocimo rl, posto smo ovde, cesto zalazim na p.f. istorija i chitam i rec ne pisem, mrkelju i slavena, svaku rech upijam sa uzivanjem i ne osecam se inferiornim, mrkelju sam se i zahvalio na pp sto mi je pruzio informacije i obogatio me saznanjima za koje nisam znao da postoje. jedan je istorichar drugi lingvista.
ko sam bre ja na tom polju?
sto bih se uvredio i svadjao se sto ne znam bas puno o tome?

e kolega gruzo, spusti ego malo, pruzio sam ovde brdo informacija, ovo je moje polje. uchi i ne napadaj ko besan pas.
a ti poeteso, smanji malo dozivljaj, izaziva maksimalno, vredja i umesto da mu udelis poen, ti lepo dozvolis sve i onda pobrises sto treba i ne treba.

to nije moderisanje nego brljanje po muskom forumu

Poslednja izmena:
@Infanteer...pa ja samo sve u skladu sa temom :rumenko:
...
dečaci vi ste baš odgovarali nekako u skladu sa temom, ali postavljač je napisao samo men only :ljutko:
..
i šta sam mogla?
..
eto morala sam ja da dođem i eto tako je ispalo kao da sam se ja kurchila :rumenko:
..
e sad ozbiljno...kad bi vi mogli da lepo dijalogom razvijete ovu zahtevnu temu i kažete, da li vam je vaše kurchenje u realnom životu donelo neke prednosti?
da li ste se više kurchili kao mlađan momak ili sad kad ste u relativno ozbiljnim godinama?
da li ste u društvu mrzeli te koji se kurche?
da li ti što se kurche inače odvajaju uvek dobre ribe?
koje je kurchenje sa pokrićem, a koje bez?
kad kurchenje opada inače?
da li se danas starija generacija još uvek kurchi...insistirajući i dalje kako su svašta nešto postigli, a mi mlađi nismo i nećemo ni pola toga što su oni..ja bih lepo otišla da heklam neki stolnjak i čekam subotu da gledam Sanju Marinković...ali ne, vi nećete da razradite temu..nego bitno da sam sad ja ovde kriva što ste se vi malo sporečkali forumaške zabave radi.. :lol:
..
tako ti je to, kad ne mogu da odgovorim na temu...to me baš onako potrese do maksimuma :lol:

tako ti je to, kad ne mogu da odgovorim na temu...to me baš onako potrese do maksimuma :lol:

Baš nas briga, pravila postoje da bi se kršila: ))

Dakle, imaš one koji su za respect i koji svoj životni stil i stav tipa" imam, hoću i može mi se" ne moraju nikome da pravdaju i naročito dokazuju, iako inferiornim kompleksašima to može da deluje kao kurčenje, a nije.
Ali imaš i one koji svoju poziciju nisu ničim naročito zaslužili i njihovo "može mi se" se ogleda jedino u iživljavanju nad potčinjenima, kao na primer naši političari.
Sve ostalo što spada pod kurčenje, najobičnije je hvalisanje, mužjačko takmičenje i doprinosi jedino kratkoročnom dizanju samopouzdanja i pumpanju ega.

@Infanteer...pa ja samo sve u skladu sa temom :rumenko:
...
dečaci vi ste baš odgovarali nekako u skladu sa temom, ali postavljač je napisao samo men only :ljutko:
..
i šta sam mogla?
..
eto morala sam ja da dođem i eto tako je ispalo kao da sam se ja kurchila :rumenko:
..
e sad ozbiljno...kad bi vi mogli da lepo dijalogom razvijete ovu zahtevnu temu i kažete, da li vam je vaše kurchenje u realnom životu donelo neke prednosti?
da li ste se više kurchili kao mlađan momak ili sad kad ste u relativno ozbiljnim godinama? - ne
da li ste u društvu mrzeli te koji se kurche? -da
da li ti što se kurche inače odvajaju uvek dobre ribe? -da
koje je kurchenje sa pokrićem, a koje bez? -ni jedno nije sa pokricem
kad kurchenje opada inače? -nikad.ko se kurrci jednom kurrci ce se uvek
da li se danas starija generacija još uvek kurchi...insistirajući i dalje kako su svašta nešto postigli, a mi mlađi nismo i nećemo ni pola toga što su oni..ja bih lepo otišla da heklam neki stolnjak i čekam subotu da gledam Sanju Marinković...ali ne, vi nećete da razradite temu..nego bitno da sam sad ja ovde kriva što ste se vi malo sporečkali forumaške zabave radi.. :lol: -apsolutno da
..

@tema Ne kurrcim se jer nemam sa cim.A i da imam ne bih to radio jer je bezveze.I nemam sampouzdanja.

Back