- Poruka
- 2.531
odakle izvire vase samopouzdanje, sta je vas adut u zivotu
men only
men only
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
men only
Ima se ,moze se, parice mnoze se, zenama sam sef batina i bog svaka od njih mora da podudla mog.![]()
iskustvoodakle izvire vase samopouzdanje, sta je vas adut u zivotu
men only
iskustvo
sram da me bilo a tebi da udjea ti što kolegi kažeš bitango molim da obratiš pažnju na rečnik ubuduće
..
sram te bilo Gani, za ovo što si meni napisao![]()
![]()
tako ti je to, kad ne mogu da odgovorim na temu...to me baš onako potrese do maksimuma![]()
@Infanteer...pa ja samo sve u skladu sa temom![]()
...
dečaci vi ste baš odgovarali nekako u skladu sa temom, ali postavljač je napisao samo men only
..
i šta sam mogla?
..
eto morala sam ja da dođem i eto tako je ispalo kao da sam se ja kurchila
..
e sad ozbiljno...kad bi vi mogli da lepo dijalogom razvijete ovu zahtevnu temu i kažete, da li vam je vaše kurchenje u realnom životu donelo neke prednosti?
da li ste se više kurchili kao mlađan momak ili sad kad ste u relativno ozbiljnim godinama? - ne
da li ste u društvu mrzeli te koji se kurche? -da
da li ti što se kurche inače odvajaju uvek dobre ribe? -da
koje je kurchenje sa pokrićem, a koje bez? -ni jedno nije sa pokricem
kad kurchenje opada inače? -nikad.ko se kurrci jednom kurrci ce se uvek
da li se danas starija generacija još uvek kurchi...insistirajući i dalje kako su svašta nešto postigli, a mi mlađi nismo i nećemo ni pola toga što su oni..ja bih lepo otišla da heklam neki stolnjak i čekam subotu da gledam Sanju Marinković...ali ne, vi nećete da razradite temu..nego bitno da sam sad ja ovde kriva što ste se vi malo sporečkali forumaške zabave radi..-apsolutno da
..
tako ti je to, kad ne mogu da odgovorim na temu...to me baš onako potrese do maksimuma![]()
men only
Немам појма, озбиљно.
Цео мој живот много се жена лепило за мене...![]()
А што се тиче знања, и то ми је урођено. Шта год дотакнем, поправи се...![]()