"KURATORKA JE ŽENA SA VELIKOM K..." Grupa feministkinja prekinula 100% MUŠKU tribinu u Novom Sadu (FOTO, VIDEO)

Yebga, nayebe covek ni kriv ni duzan, bolje je ne biti u zenskom drustvu danas, narocito na poslu.
To je istina.Žene izmišljaju, vode tračeve, pričaju sve i svašta i na poslu ispada da mi treba da brinemo što imaju decu, mačke i pse i da zato što su žene treba da ih gratis menjamo zato što rade isti posao kao i mi a uglavnom nisu tu.

Nazalost po zenice, dosao je kraj feminizmu, a da toga zene jos nisu ni svesne.

S obzirom da je gomila direktora, uspesnih lidera i menadzera u poslednjih godinu-dve zglajznula jer su zene vristale `vuk` i `mi-tu`, biznis ce da pati. A kada cena akcija pada, board direktora kaze: I don`t give a **** zato sto je sekretarici rekao da ima dobro dupe, sekretarica napolje iz firme, vracaj ga nazad.

I tako od sveg feminizma, osta picin prdez.

Pa da. Me too pokret zapravo nanosi veliku štetu ženama.

https://en.wikipedia.org/wiki/Me_Too_movement#False_accusations

A 2019 LeanIn.Org/SurveyMonkey survey showed that 60 percent of male managers reported being "too nervous" of being accused of harassment when mentoring, socializing, or having one-on-one meetings with women in the workplace.[264][265]
[266]

A 2019 study in the journal Organizational Dynamics, published by Elsevier, found that men are significantly more reluctant to interact with their female colleagues. Examples include 27 percent of men avoid one-on-one meetings with female co-workers, 21 percent of men said they would be reluctant to hire women for a job that would require close interaction (such as business travel), and 19 percent of men being reluctant to hire an attractive woman.

Tzv. treći talas feminizma i NATO ekspanzionizam su dva najveća zla koja kidišu na zapadni svet (pod zapadnim svetom podrazumevam ne samo Zapadnu Evropu i Sevenu Ameriku, nego i Srbiju i sve zemlje Istočne Evrope). Ultimativno, trijumf trećeg talasa feminizma će pre ili kasnije uzrokovati kolaps zapadnog sveta. To je najbolje vidi po trendu porasta razvoda brakova: tamo gde je treći talas feminizma najviše pustio korenje (Skandijnavija) stope razvoda brakova su dostigle 55%.

Treći talas feminizma nije ideologija jednakosti žena i muškaraca, nego je to ideologija mržnje jednog malog broja žena (uglavnom lezbejki, ružnih žena i onih žena kojima su na fakultetima za kojekakve društvene nauke ispravni mozgovi tokom studija) prema heteroseksualnim muškarcima. To je ideologija koja teži dominaciji žena nad muškarcima.

Ako se tako nastavi , ima citava ''zapadna civilizaija'' nacisto da propadn i da Evropa postane Eurabija. Podsecam da astecka civilizacija npr. nije pukla samo zbog Spanaca, vec i zbog sopstvene bizarne ''religije'' i javnih zrtvovanja sa sve cupanjem srca tim zrtvama..... :confused:

Svu šalu na stranu, ali meni su se feministkinje pokazale bolje u krevetu nego ove patrijarhalne. Zašto je to tako?
Mozda zato sto su po pravilu ruzne pa time nadoknadjuju ono sto obicnoj i prosecnoj zeni ne nedostaje? "Hvataju" na onu stvar?

@ tema

Ovo svakako nije nacin, i ove su zene pre svega nevaspitane, a kamoli sto su "besne" i ne znaju vise kud ce sa sobom. Tako se ne izrazava protest i samo dublje padaju u vir da ih ni muskarci ali ni druge zene, ne cene.

Ovo nije nikakav feminizam, vec govor mrznje i sprdnja.

Mozda zato sto su po pravilu ruzne pa time nadoknadjuju ono sto obicnoj i prosecnoj zeni ne nedostaje? "Hvataju" na onu stvar?
Cupika, pomešala si stereotip za lezbejke i stereotip za feministkinje. Za prve važi da su ružne (osim Milice, naravno).

Takođe, onaj vic o tome da su ružne žene bolje u krevetu (jer uvek misle da im je poslednji put) nije baš istinit, to je takođe šala.

Cupika, pomešala si stereotip za lezbejke i stereotip za feministkinje. Za prve važi da su ružne (osim Milice, naravno).

Takođe, onaj vic o tome da su ružne žene bolje u krevetu (jer uvek misle da im je poslednji put) nije baš istinit, to je takođe šala.
Ne, bas za feministkinje vazi, a mozda i za lezbejke mada mi to nije palo na pamet, sto je previse, previse je tih nakaradnosti da bih i o njima razmisljala.

Back