kupujem..prodajem

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pricao sam ekipi to "nemoj Vojo, ubice te vrata od garaze"... znaci ludilo... :zcepanje: Zavidim ti na takvom komsiluku. :lol: Bilo je kod mene nekoliko legendarnih likova, nazalost pokojni su. Jedan se svojevremeno telefonom ukljucivao u radijske emisije i filozofirao, npr. kad bi se povela prica o adolescentima izjavio bi u programu "ako bi moju cerku video kako pusi kao ovi balavci koji beze sa casova i vrsljaju nam oko zgrade, zgazio bi je k'o zabu", drugi je takodje bio uzoran roditelj, jednom je pijan zaspao i zaboravio da zatvori slavinu u kupatilu, stan se punio vodom sve dok nije probila na terasu i napravila vodopad, okupio se i komsiluk, i prolaznici, i klinci koji su pobegli sa casova iz obliznje osnovne skole, citav vasar, najhrabrije komsije su provalile ulazna vrata stana i zatekle ga kako pluta na trosedu na sred sobe, kao na duseku na nekoj plazi, kad se opasuljio prvo sto je rekao bilo je da ce sinu 'ebati majku zato sto je on toboze ostavio vodu da curi. :lol:

ahahahahahah :zcepanje: :zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje:

:lol: Ma bio je opicen, likcina, takva zivotna filozofija kao sto je bila njegova se retko srece. :lol: I dan danas cesto koristim njegovu izreku kad se treba pred samim sobom opravdati zbog nekog neprikladnog postupka. Pola komsiluka je imalo obicaj da kolima skrece s obe strane mosta u ulice u koje je bilo zabranjeno skretati iz pravca kojim bi se kretali, i on takodje, jednom nas je sve vozio, gomilu klinaca potrpao u sluzbeno-privatni van i naravno na kraju mosta zalomio preko pune linije tamo gde se ne sme, kad mu je sin prigovorio da takvo skretanje nije dozvoljeno nastalo je to cuveno: "Hehehe... ko kaze da sam skrenuo, nisam ni ukljucio zmigavac..." :lol:

Back