- Poruka
- 389.531
Preporucite
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel od tog mleka za telo,moze da se pravi bela kafa,za dorucak.???Alverde mleko za telo valjda hibiskus
Prirodno![]()
Ali ona originalna..nutela![]()
Ali ona originalna..ove naše "domaće" pune su neke masnoće
![]()
Jel od tog mleka za telo,moze da se pravi bela kafa,za dorucak.???
Isto mi se sviđa,mnogo jeftinija nego lindt a nije mnogo lošija. Jedino popi*dim kada vidim pakovanje od 80g...alo breOva čokolada. I njihova sa narandžom i ona crna 75%.
![]()
To da, mogli su da spakuju bar 150 gr.Isto mi se sviđa,mnogo jeftinija nego lindt a nije mnogo lošija. Jedino popi*dim kada vidim pakovanje od 80g...alo bre![]()
Pogledajte prilog 707041
Ovo je inace sastav Nutele haha
Od kad je sveta i veka,cokolade su se pakovale u gramazi od 5O gr.1OOgr.i 2OOgr. Ova pakovanja od 8O gr.to je cist lopovluk,da smanje za iste pare.!Isto mi se sviđa,mnogo jeftinija nego lindt a nije mnogo lošija. Jedino popi*dim kada vidim pakovanje od 80g...alo bre![]()
Da li neko zna,kakav je ZAISTA sastav nutele.?Molim odgovor po ovom pitanju.???
Da li neko zna,kakav je ZAISTA sastav nutele.?Molim odgovor po ovom pitanju.???
I 10 posto lesnika.Шећерчина и масноћа.
I 10 posto lesnika.
Plazma kocka je izvrstan proizvod.Vec dugo vremena,na nasem trzistu se nije pojavio jedan tako dobar,ukusan i kvalitetan proizvod,kao sto je
A lecnici i cokolada ??? Reklamira se kao cist proizvod,od cokolade i lesnika.?Шећерчина и масноћа.
Nema nikakve cokolade, ima kakao prah, secer, palmina mast, malo lesnika, i ukusi.A lecnici i cokolada ??? Reklamira se kao cist proizvod,od cokolade i lesnika.?
A lecnici i cokolada ??? Reklamira se kao cist proizvod,od cokolade i lesnika.?