Kupovina stana

A koj ce ti moj vlasnik agencije:lol:?mislim ja da sam ne bih sigurno imo kontakt s musterijama..zaobidji agencije direktno trazi vlasnika ako si pametan..neku ruinu platis sto manje i sredjivanje

Zanimaju me vasa misljenja odnosno iskustva sa agencijama za nekretnine.Kome se moze verovati?Kako stupiti u kontakt direktno sa vlasnikom?
kako kako?pa daj oglase za kupovinu stan iskljucivo od vlasnika,vec ce ti se neko javiti.
a sto se tice sigurnosti agencija,cula sam da su ove starije,poznate sigurne.cvetkovic-roskov npr.

Nisam mislio na vlasnike agencija nego na vlasnike stanova :D
:eek: pa zar nisam i ja jasno mislila na vlasnike stanova.
dakle das oglase da kupujes stan iskljucivo od vlasnika,i neko ce ti se vec javiti.
a pitas kome se moze verovati od agencija-i to sam ti odgovorila.
e sad,ako si mislio na stanove koje je vec oglasila agencija,pa pitas kako da zaobidjes agencije,i dodjes do vlasnika bas tih oglasenih stanova...e pa ne znajem...verujem vrlo tesko.

Ne,ne,tebe sam skroz razumeo :D odgovorio sam onom decku sto je pre tebe pisao.U sustini ti si mi dala ok odgovor.Za tu Cvetkovic Roskov sam i mislio da je ok,ali bih hteo da probam kod jos nekih,ako znas da su korektne?

Ne,ne,tebe sam skroz razumeo :D odgovorio sam onom decku sto je pre tebe pisao.U sustini ti si mi dala ok odgovor.Za tu Cvetkovic Roskov sam i mislio da je ok,ali bih hteo da probam kod jos nekih,ako znas da su korektne?
ne znajem vise.a za njih znam jer sam na neki nacin skoro bila angazovana oko izdavanja nekog lokala...oni su nasli klijenta,i vrlo korektno i precizno je sve odradjeno.ako se odlucis za njih,mogu da ti preporucim njihovog vrlo sposobnog agenta kog znam

Back