Kupovina racunara preko Telenora....kreditni biro

da trebalo bi da si u startu odbijen jer odakle ces da placas ako si nezaposlen. u ovoj drzavi mozes kao nezaposlen samo da kupis mesecnu kartu za prevoz u GSP`u, al nema veze, nek smo mi zivi i zdravi i nek je Grand Show`a pa da uz njega zaboravimo sve muke, kako je lepo biti glup rece davno jedan pesnik...ovo zadnje se ne odnosi na pokretaca teme ili drugog clana, posto ne poznajem coveka.

To ja apropo price telefon za 1 dinar.

Pa isto ti je, jer moras da ih ubedis da imas tekuci racun bez obzira na platu i velicinu. Jedino ako imas nekog u kuci ili ako imas nekog bas bas dobrog prijatelja koji je spreman da da svoje ime i prezime za odredjeni mesecni paket na dve godine ugovora jer jedino tako dobijas za 1dinar, a ti da redovno placas taj racun naredne dve godine bez kasnjenja jer ce njemu da zajasu na ledja. Jedino tako, a kao nezaposlen, trika nema barem u telenoru, cuo sam da su u VIP`u malo laksi po tom pitanju, i jako veliku ulogu igraju ove nove licne karte, sa njima cuda cine, samo provuku kroz automat i sve znaju sto ih zanima.

Poslednja izmena:

Back