Jel zna neko neku prodavnicu ili nekog ko prodaje polovne prosumer fotoaparate? Javite mi putem PP Hvala.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne prica se o DSLRu bdw. Tako da ne znam jel to izmenljivo na pro-sumerima?
Na prosumeru nema nikakve zamene i popravke, to zaboravite. Cena servisa je tolika da se ne isplati, jer cim si u situaciji da moras popravljati takav aparat znaci da je odsluzio svoje.
Kupi dslr i da te bog vidi, mani se prosumera.
То јесте стварно најбољи предлог, али шта ако човек нема новца за дслр, како изгледа да је и овде случај?![]()
То јесте стварно најбољи предлог, али шта ако човек нема новца за дслр, како изгледа да је и овде случај?![]()
Свака част!Podrzavam @ ghost in the shell-a, fujijevi prosumeri su solidni. Ja sam jedno vreme koristio Fuji S8000 fd i bio prezadovoljan. Sa fotografijama koje sam uslikao sa S8000 fd sam primljen na Shutterstocku. Evo nekih fotografija
![]()
![]()
![]()
@Stefi Nis DSLR je zakon, ali ako nemas dovoljno novca kupi novi prosumer od Fujia.
Свака част!
Али, заборавио си да поменеш оно ипак најважније - то су твоји радови, и ти си лично за њих заслужан, највероватније је да би у твојој руци такви били и с било којим другим моделима, не само с "Фуђијевим".
А ја сам за "Фуђија само навела искуство неких људи, и своје, без било каквих субјективних судова.
Како год, тачно, најбоље је купити нови апарат, па, касније, ако буде, недајбоже, проблема, постоји гаранција.
Bidzet mi je oko 18000 , za te pare mogo bih da kupim nov fuji s2950, a polovan koji predlazete i da li da kupim fuji?
Неки од нас смо написали зашто ипак не "Фуђи". Уосталом, Canon-ови пандани овоме, SX 20 којег, уосталом, такође више нема, него је ту SX 30, о SX 40 да се и не говори, је скоро дупло скупљи, и то није тек тако, без обзира на сво Canono-ово каткад претеривање с ценама.Bidzet mi je oko 18000 , za te pare mogo bih da kupim nov fuji s2950, a polovan koji predlazete i da li da kupim fuji?