Kupovina online

Smorisha

Buduća legenda
VIP
Poruka
41.996
Amazon, Aliexpress i ostali portali...

Slična tema postoji na jednom drugom ženskom forumu i baš je aktivna pa reko da otvorim i ovde.
Možda ne bi bilo loše da imamo jednu temu o tome šta kupujemo preko interneta i kakva su iskustva.
Možda nekom bude koristilo, da mu ideju šta i gde da kupi i možda bude zanimljive priče.
Ako je problem neka mod zaključa temu.

Ja otkad sam u Luxu, sve preko nemačkog amazona kupujem. Znači bukvalno sve osim hrane i sve je jeftinije. Imam premium pretplatu od 5 evra i donose mi sve kući za dan dva. Milina, obožavam amazon 🥰. A mm kupuje preko Alija razne gluposti, uglavnom maske za telefon i neke pi.zdarije koje ni sam ne zna čemu služe

Svašta bih ja mozda kupovala od njih ali "srećom" ne znam engleski. Znači nema načina da bacim pare na gluposti.
Ima rešenje za to. Okej nemaš možda prevod na Aliexpressu i Amazonu, ali imaš nove agilne portale koji se trude da se dodvore i dokažu kupcima.
Na primer Factcool. Ja sam tu par puta kupio odeću i super je iskustvo.
Evo pogledaj. https://rs.factcool.com/

Kako kada. On line, pouzeće ili npr. ako poručujem u Intersportu ili Reserved... odem do prodavnice i probam pa onda plaćam po preuzimanju. Ovo koristim kada je kupovina na popustima jer nemam uvek vremena da odem pa poručim, roba me čeka, popust imam, a mogu i da probam pa da zamenim odmah ako mi nešto ne odgovara.

Kako placate to sto narucite?
Nisam jos nikad nista narucivala online,ne znam uopste kako to funkcionise.A mozda je i bolje sto ne znam.😂
Nekad me bas zamara klasicna kupovina.
Sačuvam karticu na sajtu Aliexpressa, Amazona. Factcool je pouzećem.
Domaća Tehnomanija ima isto opciju čuvanja podataka kartice. A može i plaćanje direktno sa računa uz pomoć QR koda.
Ili pouzećem, a postoji i opcija naručivanja online pa preuzmem u nekoj njihovoj radnji da mi ne bi dolazili na kućnu adresu.
Tehnomedija je mislim slična.

Back