Куповина кондома

Alter_Ego_

Stara legenda
Poruka
89.978
Не, нећу да вас питам да ли вас срамота да тражите кондоме или да ли купујете на трафици или у апотеци.

Елем, малопре прилазим трафици да узмем неки Ц (цигарет), и ту два лика испред трафике нешто разговарају (или се домунђавају....не знам тачно, нисам обраћао пажњу). Све у свему, некако стоје, нити као случајни стајачи, нити као да хоће да купе нешто, па ја док прилазим трафици, размишљам да ли ови хоће да купе нешто, или само ту стоје, па да ли да их прескочим и купим цигарет или да сачекам.
И решим да успорим, да видим да ли ће да примете да прилазим, па да купе шта хоће или да се склоне пола корака у страну.
И заиста, један примети и крене да купује. Пита..."пошто је Маскулин" (па се није лепо разумео са продавцем, па понови), па после:"А, Дурекс, пошто је".

А онај иза њега већ почне да се врпољи.

А ја се размишљам, да ли овог другог да погледам значајно и кажем му погледом:"Аха...ти си тај што ће бити јебан вечерас, а?"

Међутим, како сам приметио да се врпољи јер му је непријатно, реших да не будем зао, већ искулирам ситуацију јер видим периферним видом да му је непријатно, па се врпољи. И крену они даље тротоаром до пешачког прелаза, таман до оног где и ја прелазим улицу. И ту се њих двојица рукују, као да се растају. Испаде да ипак неће овај један да опали овог другог.

Међутим, кад сам прешао улицу, ипак бацим поглед да видим јесу ли се растали, и ипак нису још увек. Стали су испред настрешнице неке друге трафике која одавно не ради и наставили да ћаскају.

И, сад не знам, 'оће ли овај један бити јебан или неће?

Мада, овај што је куповао кондоме и гледао који је повољнији, није баш неки посебно мачо тип, па да овог другог растури као Путин Украјину.

Они ће можда неку рецку и да ударе, мени ће оним мојим у фијоци да истекне рок трајања.

sta sramota . nosim da se vide , kao slucajno vire iz dzepa skoro pola

Једном ја, с неком рибом идем на road trip и, између осталог, обилазимо и неке цркве по Србији. И ја се машим за џеп да извадим нешто, и ...

...испадну ми кондоми...

срећом, она била на другој страни цркве, па није видела.

А ни поп није био ту да види.

А Бог...ваљда ће да опрости. Нисам имао лошу намеру.

Једном ја, с неком рибом идем на road trip и, између осталог, обилазимо и неке цркве по Србији. И ја се машим за џеп да извадим нешто, и ...

...испадну ми кондоми...

срећом, она била на другој страни цркве, па није видела.

А ни поп није био ту да види.

А Бог...ваљда ће да опрости. Нисам имао лошу намеру.
Ja moram da se pretvaram da "ne znam" kako se stavljaju, jer ako uradim svoje ekspertske poteze, onda gubim tog kandidata za udaju

Мада, овај што је куповао кондоме и гледао који је повољнији, није баш неки посебно мачо тип, па да овог другог растури као Путин Украјину
Season 3 Lol GIF by Vida

Jel ovo tema o ljubomori ?
Nisi ti smišljala sa rođakom od 17 koji damu iz familije da angažujete da je zastupa pred mamom, a dotični u bekstvu na bensedinima, pa kad je ispalo “negativno” onda me slala po još jedan, da bude sigurno. Kakve ste vi žene, Mr Dotični je saznao tek oko dve nedelje kasnije, čisto radi dovođenja u red. Još kako je samo trijumfovala sve to vreme, telefon mi se nije gasio, a on pa još bio pod nadzorom pomoću drugarica a ona ni da se pojavi…

Rani je me bio stid da ih kupujem. Sećam se dok sam studirala jedno sam usla u apoteku toliko sam se spetljala i zabunila i pocrvenela.
Ali kako je vreme prolazilo uslo mi u rutinu. Mada sam volela vise da musko kupi.
Od kad sam na pilulama kupim da se nađe za anal. Najčešće Lili ili DM uz kupovinu hemije i kozmetike.
Mada nekad i napravim sevi foricu ono na kasi kad procenim da je kasirka mojih godina kad kupim cigarete zvake i dajte mi i kondome 😁

Back