bmaxa
Legenda
- Poruka
- 70.808
Imas low en, mid end i high end, oduvek bilo.low end termin je rasisticki i nije politicki korektan termin..sve osim high end su best budget to buy..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imas low en, mid end i high end, oduvek bilo.low end termin je rasisticki i nije politicki korektan termin..sve osim high end su best budget to buy..
sve je to lepo, al makina za igre kakva god bila ne moze da zameni pravu masinu za to napravljenu. i malkice je idiotski davati 5 i vise soma za takve makine samo da bi igrao nekoliko igrica.
Ma ti si bogotac, koji se ljuti na tebe?pa sta se onda ljutis ako kazem da je 4060 low end, a da ne pricamo za 3000 seriju..![]()
A ti si profi? Eeee, pa to je drugi psdež. Što ne kaza odma...da sam bogotac neb igro na kompjuteru..necemo bogohuliti na ovoj temi..
cega 5-6 novih..to je za djecu..igram samo jednu csgo i nista me ostalo ne zanima..
Za CS:GO ti uopste ne treba jaka masinapa sto me nisi pito odma..![]()
Igras igru iz 2012. i vozis operativni sistem iz 2009. dovoljno...i 60 herca monitorce..ubitacna kombinacija za csgo..
2060?Da vozi najzahtevnije igre? Stvarno? Pa ni 3060 to ne moze LOL...Daleko od toga da je ovo lose ali nije bas toliko dobro...Za te pare odlican, ne moras da sam sklapas i cena vise nego dobra. I ne treba nista jace, ovo ce
da vozi najzahtevnije igre i garancija 5 godina. Dokaz da inflacija ne vazi za hardver...
Ma daj, treba mu veci monitor, da bi mu trebale jace karte. Ne treba mu da izvuce vise od 60fps, da bi solidno2060?Da vozi najzahtevnije igre? Stvarno? Pa ni 3060 to ne moze LOL...Daleko od toga da je ovo lose ali nije bas toliko dobro...