Samo joj kompilkujes izbor i na kraju nece znati sta da uzme.
Ваљда је тражила савет, а не да је неко потапше по рамену и каже "То, само удри, одлична конфигурација"
Те конфигурације су обично са хард дисковима који су или половни или брзо развију бед секторе, јер за овако ниске паре не може ништа пристојно да се добије.
Чак да конфигурација изгура годину дана, ту је стављено неко најјефтиније напајање.
А ништа од тога не би могло да се мења док гаранција не истекне.
Тако је то код свих, па боље да сад разјаснимо него кад се купи компјутер буде "шта си то куповала".
Cemu te doomsday poruke kao da nikada nece menjati komp ...
У питању је пријатељски савет, ја овако не бих узимао ни бесплатно, а свако нек одлучи сам за себе, мени је потпуно свеједно, нити имам користи нити штете од туђег компјутера.
I zasto neko skupo napajanje ako joj cela masina ne trosi vise od 100W , tu je integrusa koja je vrlo dobra ako je nezahtevan korisnik.
Зато што кад најјефтиније напајање оде у першун, сваки корисник се сети да не би било лоше да га промени за нешто боље. Али тад губи и време и живце, компјутер му треба одмах и то исправан и онда креће нека друга прича.
Не кажем да ће се то десити, већ да је добро напајање много битан део, без обзира што особа није гејмер.
Prvo i osnovno se pita , da li znas da sklopis komp , neko npr ne zeli da se trudi tj muci i kupi gotovo.
Питање је било шта мислимо о овој конфигурацији, једино да сам написао у једној реченици "немој да је купиш", зар не би тако концизним одговором тек изазвао забуну ?
Сматрам да није толико тешко склопити конфигурацију, тј. ако не зна, наћи ће неког да пита.
Уосталом зар није овде због питања и саветовања ?