Kupovina hemijskih proizvoda

gost 129086

Buduća legenda
Poruka
27.221
Potrebna mi je anketa od vas. :hvala:

Radim u firmi za hemijske proizvode pa me zanima vaše opaženje, iskustva, razmišljanje i bilo bi mi drago da razmenimo misli.

Uđete u dragstor i spiskate neke hemijske proizvode za lične potrebe, da li obraćate pažnju na artikle proizvoda, pogledajte što je na njemu ili jednostavno uzimate i stavite u torbu ne pregledavši detalje na njemu, kao ja. :)

Za one koje vole da detaljno pregledaju: da li vam znače izgled nalepnica na artikal, recimo kremu za ruke, kako je nalepljena nalepnica odozdo i odozgo i da ne bi trebalo da nalepnica pređe preko poruba i bude centirana na mestu ili sa bočne strane i da li primećujete nepravilno postavljene nalepnice;
- da li gledate rok trajanja;
- sadržaj nalepnice;
- da li je poklopac na kremu treba da bude nalepljen selojtepom što znači da kutija nije otvarana;
- ili da li vam je sumnjivo što je nalepnica nalepljena preko nalepnica drugog ili trećeg sadržaja (kao u slučaju AVON-a);
- ko je uvoznik ovog artikla;
- da li je važan broj telefona vlasnika firme, pogotovo domaće;
- da li se razumete u znakove na sadržaju;
- kada dođete kući da li otvarate šampon i pomirišite kakav mu je miris, da li je izmenjen bez obzira na skori datum štampanja utisnut na nalepnici ili na artikal,
- da li znate koliko je rok trajanja za sve pojedinačne artikle, recimo, karmin, lak za nokte, parfem, šampon....

...sve ovo napisano je reper obazrivosti Kupca
ali 'tamo,- negdje daleko oddavde'...
...zato sam počeo koka-kolu vrednovati jer kod nje
mora pisati istinu jer
Koka_kolu unovčava
Komitet 300...

Malo je takvih kupaca....nego jesi li znao da su prve koka kole bile u zelenoj boji? :lol:
Uglavnom koristim proverene "marke",mada se ponekad zanesem i samo na osnovu izgleda proizvoda kupim a da ne proverim ama baš ništa.:rumenka:

A tako, privlači te estetski oblik i prosto te zamaskira da ne čitaš deklaracije na njemu? :)

Što se tiče krema, šampona i ostalih sličnih stvarčica, koristim Niveine proizvode koji mi stižu iz Nemačke, tako da nisam baš nešto merodavna što se tiče kupovine tih proizvoda kod nas, da pišem.

Nema sumnje da su Niveine proizvode kvalitetne, ali to nije tema nego tvoj stav prema deklaraciji i nalepnici kako su vizuelno i estetski postavljene.

- - - - - - - - - -

Ja sam čist meni to nije potrebno.

Pa jesi li znao da trošiš vodu skuplje nego na korišćenje hem. proizvoda. :lol:

Gledam na te stvari, ne toliko detaljno, obicno kupujem prozivode po preporuci ljudi kojima verujem. A ne znam odakle ta ideja da bih trebao da budem super hemicar da bih razumeo sve one sastojke od kojih je napravljen. Ne pijem sokove, ne pijem gazirana pica, ili veoma retko i najezim se kada vidim sc5 df4 sodijum bi dizoktepal, metan etan propan i butan i ostale stavrcice. Tako da...da ludilo. I zanimljivo je ovo sto si napisala za prepakivanje, lepljenje jedne preko druge, ili lose zalepljeno i sl. Treba biti jako oprezan sa tim stvarima.

Back