jovanstosic
Početnik
- Poruka
- 1
kupio sam olovni automobil i naravno kao i svi prodavci ovaj mi je uvalio sa neispravnim motorom,kakve su sanse i kakva su moja prava,da limogu da vratim auto i koja je procedura jer on nece ni da cuje
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kupio sam olovni automobil i naravno kao i svi prodavci ovaj mi je uvalio sa neispravnim motorom,kakve su sanse i kakva su moja prava,da limogu da vratim auto i koja je procedura jer on nece ni da cuje
xoxo najvise volim naivcine koje padnu na zvaku prodavca, svi kupci samo ocekuju kul namazanka koji avion prodaje kome nije frka za kesh,sto manje informacija cista psihologijakupio sam olovni automobil i naravno kao i svi prodavci ovaj mi je uvalio sa neispravnim motorom,kakve su sanse i kakva su moja prava,da limogu da vratim auto i koja je procedura jer on nece ni da cuje
Bitno da je covek postavio temu, a onda batalio da se javlja...
Iako mozda nema direktne veze sa temom moram ovo da napisem, jer mozda nekome bude korisno:
Vratio sam se iz Italije i verujte mi svega i svacega sam se tamo nagledao (nekima ce se mozda dopasti, nekima ne ali tako je kako je).
Za pocetak NE POSTOJI auto na ulici koji nije iscukan napred ili sa strane pa makar bio i godinu dana star. Veliki broj njih NE ZNA da se parkira, bilo da vozi Smarta ili Mercedesa slona ili ih to jednostavno ne dotice pa svi imaju blago ulubljene branike napred i nazad. Znaci ne stede ih ni malo.
Sto se tice samih marki auta iz uvoza: Punto, Fiesta, Klio, Alfa 147 i ostala manja kola starija od 5 godina - IZBEGAVATI U SIROKOM LUKU!!! Svaki ali bukvalno svaki je zreo za presu, a ne za nase puteve. Crome su im takodje zestoke lesine iako je relativno mlad auto.
Stila i Alfi 156 gotovo i da nema (naravno svi zavrsili po nasim placevima), vise je bilo starijih Alfi 33 i 155.
Novi Bravo i 159 su im jedina auta koja necemu jos vrede odatle, kao i Nove Delte koje su im ubedljivo najbolji i najocuvaniji automobili.
@tihi
Koji te konkretno interesuju?
Samo da dodam da se pored njihovih automobila, najvise voze Francuzi (isticu se C3 i C4 Pikaso, ali i ostalih ima bas puno)