Kupila sam nove čizme

i ja imam nove cizme, kupila na nekoj vikend akciji u outletu, na cenu snzenu 50%, bilo jos dodatnih 20% :D
uglavnom nikad ne kupujem po prvoj najvecoj ceni nego cekam snizenje, makar i 20%. i ne znam gde ima kvalitetnih koznih cizama za 50 evra, jos da su i lepe :aha:
gledam na sajtovima odredjenih brendova cene garderobe i obuce sirom evrope su iste, nije u srbiji nista skuplje.

I vozala sam ih 10 dana u autu jer se on ne raduje cipelama i cizmicama kao ja !

Još nikad ne dajem puno para ove su bile sa 90 eura na 29 i neki sitniš i sa 20 % ja platila 23 eura i neki sitniš

Zasto muškarci alergično reaguju kad ona kupuje cipele ?

ne znam odakle ti to ?
ili si možda imala tu (ne)sreću da si sretala samo takve

- - - - - - - - - -

iam neke caterpilar čizmice stare jedno 10tak god al su kao nove jer su kvalitetne...međutim ne nosim ja to više, patike pičim i zimi, po snegu i po vodi...uvek

Koji će vam žizmekanje?
Prvo što vam iskrive nogare I izgledate groteskno u njima,a drugo-zime su sve toplije I samo još Ruskinjama I Skandinavkama trebaju zaista...
Prave su one salonke s 10-12 cm štiklijanom I minić-ovo je ružno brateeee,sestroooo...:mrgreen:

I vozala sam ih 10 dana u autu jer se on ne raduje cipelama i cizmicama kao ja !

Još nikad ne dajem puno para ove su bile sa 90 eura na 29 i neki sitniš i sa 20 % ja platila 23 eura i neki sitniš

Zasto muškarci alergično reaguju kad ona kupuje cipele ?

Sledeći put kupi i meni jedne...
44.
Ali, nastoj kao sada, da te ne u'vate !
Ako te ipak u'vate, vadi se da muž nije mogao da dođe,
pa si ponela da proba...
Taj izgovor omekša i najtvrđe kontrolore.
To će da upali....

Treba kupovati kvalitetnu obucu.Narocito zimsku. A,sto ja imam tigraste gumenjake za kisu sa providnom petom......Ma neka mi samo neko kaze da su ruzne.......:pracka:
Izgledate u tim gumenjarkama kao slepice...
Em kratke noge,em ružne gumenjarke...Ne bih te pustio u stan u njima-morala bi ispred da se izuješ...Slične ja nocim na pecanje ybt,ali su bar
primereno robusne nama muškima! Mi imamo I dugaćke noge pa nam I ne izgleda toliko smešno...Mada niski pecaroši ko Čarli Čaplin...:hahaha:
Msm,kad već voliš gumenu obuću-eno Tigar još pravi one gumene opanke-natikače pa nosaj...Joj seljane od mode...:mrgreen:

- - - - - - - - - -

Noga mala, ali razigrana ! :per:

Moja pedala 45,ali na basket slabo ko ispod 50:rumenko:
Ybg-rodilo...:hahaha:

Izgledate u tim gumenjarkama kao slepice...
Em kratke noge,em ružne gumenjarke...Ne bih te pustio u stan u njima-morala bi ispred da se izuješ...Slične ja nocim na pecanje ybt,ali su bar
primereno robusne nama muškima! Mi imamo I dugaćke noge pa nam I ne izgleda toliko smešno...Mada niski pecaroši ko Čarli Čaplin...:hahaha:
Msm,kad već voliš gumenu obuću-eno Tigar još pravi one gumene opanke-natikače pa nosaj...Joj seljane od mode...:mrgreen:

- - - - - - - - - -

Moja pedala 45,ali na basket slabo ko ispod 50:rumenko:
Ybg-rodilo...:hahaha:

Nemoj da kudis nesto sto nisi vidio.......A inace fazonirani gumenjaci i pletene pelerine su hit ove jesenje sezone.Zivim na selu,a inace sam dijete iz grada.Eto da znas cisto informativno:rtfm:

Moj sin je imao ravna stopala. Ima tu srecu da svake godine celo leto provede na moru i tamo je stalno bos (stene, sljunak,...). Sokirali su me rezultati na sledecem sistematskom. Od slonceta ispala normalna stopala.

Lekari i govore da treba sto vise hodati bos, ne bez razloga. Ima tu jos prednosti, ostvaruje se uzemljenje, kod dece se razvijaju odredjeni mozdani centri preko specificnih podloga.

Kupio sam danas pantalone, cizme ne pamtim kada, ne nosim ih. Gledao sam u apoteci anatomske uloske, nisu jedan broj vec vise njih, nacrtane linije i sece se po velicini koja odgovara.

Lekari i govore da treba sto vise hodati bos, ne bez razloga. Ima tu jos prednosti, ostvaruje se uzemljenje, kod dece se razvijaju odredjeni mozdani centri preko specificnih podloga.

Kupio sam danas pantalone, cizme ne pamtim kada, ne nosim ih. Gledao sam u apoteci anatomske uloske, nisu jedan broj vec vise njih, nacrtane linije i sece se po velicini koja odgovara.

...treba...meni je krenuo neki misic tabana da se skracuje od stikli i jedina vezba koju radim je istezanje stopala i bosonogo hodanje...

...spram teme...kupila svoje cizme...cokoladno braon, skorooooo pa do kolena, sve druge su mi bile do polovine listova bljak bljak bljak duzina...nisu idealne, ni blizu ali nisu ni lose...

A koji ti broj nosiš ? Onako , damski 43-jku ? :lol:

...ima istine to za male i ogromne brojeve...moja noga upada u 39 a telo u konfekciju 38...sanse nema da nadjem na rasprodajama bilo sta jer su moje velicine po pravilu razgrabljene jer su najcesce...a sa druge strane mi i nije merak da kupim nesto sa deset povucenih konaca...sto se na takvim popustima redovno desava, odeca je pobacana, zguzvana, umrljana karminima i puderima, gde fali dugme, gde je krenuo konac vani, nema broja, guzva, momentalno te mine zelja, narocito ako ti se stvar zaista dopada...sto puta je bolje platis to jedno pa imas...skoro sam videla bas za cipele ogromno snizenje ali su cipele razlicitog broja pa kupis jednu 39 a drugu 39,5...pa cemu to sluzi, da se obuje jedanput sa vatom u jednoj cipeli da popuni luft...

Back