Kupila sam nove čizme

RužnaKoLopov

Buduća legenda
Moderator
Poruka
43.044
I vozala sam ih 10 dana u autu jer se on ne raduje cipelama i cizmicama kao ja !

Još nikad ne dajem puno para ove su bile sa 90 eura na 29 i neki sitniš i sa 20 % ja platila 23 eura i neki sitniš

Zasto muškarci alergično reaguju kad ona kupuje cipele ?

I vozala sam ih 10 dana u autu jer se on ne raduje cipelama i cizmicama kao ja !

Još nikad ne dajem puno para ove su bile sa 90 eura na 29 i neki sitniš i sa 20 % ja platila 23 eura i neki sitniš

Nisam to primetila.

- - - - - - - - - -

Blago tebi, ti si ih bar kupila. Ja nikako da nađem one koje mi se dopadaju. Nosam omiljene već četvrtu zimu.:rida:

Не знам, али знам да има жена које крију од својих мужева да су купиле нове чизме. Не уносе их у кућу, него их буквално носе кришом на посао или слично. Истинита прича!

ako ih nisi razgazila na pravo mesto , kao i da nisi ..
kupila..
pa sad , kupuj kupuj , oni nek ti sude :lol:

- - - - - - - - - -

Шта је шник шнак?

tvoj avatar nesreco

uopsteno sto nemate svoje ja i tako kako vetar duva i nosi trendove frendica tako i vi kombinujete boje i drzi vas odusevljenje 3 dana

Prica kaze da vise volite njih nego nas, mada mislim da je tu problem sto mi i ne biramo puno obucu, samo da ne zulja i ne pusta vodu.

uh...razumem da vam se svidjaju cizme. mogu da prokmentarsiem ok lepe su blah blah ali ako ne odreagujem odusevljeno kao ona, onda sam hejter i kvarim raspolozenje.
kupim martinke i to je to, necu sada vaditi pola ormara da vidim kako mi idu uz sve ostale parove pantalona. kupim pantalone, nasao sam broj - kul, necu isprobavati kako mi idu uz sve carape itd...

trenutno kod mene nije bas 100%na situacija poput opisane ali sam imao prilike da budem u takvim a i vidjao sam gomilu takvih situacija kod poznanika...

dakle, sAm cin kupovine (ako mi, muskarci nismo prisutni, nije problem), problemi dolaze kada se dodje gajbi ;)

PS: inacem mogu ponosno da izjavim da moja draga ne nosi one grozomorne natikace/baletanke ili kako se taj uzas vec zove i ne voli roze odecu :klap:

Poslednja izmena:

1.ako oni to placaju a ona to kupuje iako vec 35625483 cipela ima to nezadovoljstvo valjda razumes...
2.ako oni to ne placaju a ona to kupuje iako vec 35625483 cipela onda je njihovo misljenje otprilike mislim da je to glupo alnece da se nerviraju kao u sl 1...

u svsl muskraci su prakticna bica i kupuju kolikoim treba da bi izasli napolje mozda jedan par vise za sv sl,a zene kupuju jer im to daje na zenstvenosti posebno cipele sa stiklama..
muskarac ne razume taj poriv jer kad zena kupi neke lepe cipelice ona to automatski ukombinuje u privlacnu sliku svog lika i dela...

znaci sl put kad ti se neki lik pozali ti mu reci e ja se osecam kad kupim stiklice kao ti kad kupis neka super kola,i delujes privlacnije ribama:rotf:

A koliko pari cizama vec imas u kuci? Nije problem u cizmama nego u zenskoj opsesiji kupovinom odece i obuce koja im realno ne treba.

Moj ne reaguje
Nikako

- - - - - - - - - -

Volela bih da znam dve Stvari
1.zasto su muskarci doleteli n'a temu ô cipelama da nam kazu kako smo jadne jer ih volimo (nije problem ako to misle,problem je sto dodju n'a prvu stranu ,cak ni ne sacekaju trecu da ispadnu malo cool)nego sto u toj svojoj kuloci (sto bi reko dee) ispadaju jos gori od njihovih sirotih devojaka sestara I majki :)
2.sta je snik snak?

Moj ne reaguje
Nikako

- - - - - - - - - -

Volela bih da znam dve Stvari
1.zasto su muskarci doleteli n'a temu ô cipelama da nam kazu kako smo jadne jer ih volimo (nije problem ako to misle,problem je sto dodju n'a prvu stranu ,cak ni ne sacekaju trecu da ispadnu malo cool)nego sto u toj svojoj kuloci (sto bi reko dee) ispadaju jos gori od njihovih sirotih devojaka sestara I majki :)
2.sta je snik snak?

1. Dosadno nam :rumenko:
2. Nadam se da ce Para da pojasni, zato se i vracam ovde.

Back