Kupila sam dragom/dragoj

Kakvo kupovanje, kakvi bakrači.
Ako je zajednička kasa, pokloni nemaju nikakav smisao.
Kome šta treba, taj kupi ako imamo para, ako nemamo, sedimo i ćutimo.

Inače, najgluplja situacija je bila kad je koleginica ubedila muža da treba nešto međusobno da kupuju jedno drugom za Dan zaljubljenih.
Kakve dijabole, sednu pa razmene poklone.:roll:

Isto i kod mene, i tako sama sebi kupujem kad sta hocu/mogu, ovaj ni da mu opisem sta zelim i sliku pokazem ne bi to nasao, a i mrzelo bi ga
da trazi. Mislim da su pokloni interesantni samo za malu decu, bolje je poklanjati bez ikakvog povoda ako vec zeli da se nekome nesto pokloni.

bolje je poklanjati bez ikakvog povoda ako vec zeli da se nekome nesto pokloni.

i to praktikujem :manikir:

- - - - - - - - - -

razmisljam se da dragom kupim rukavice, kozne, postavljene. Njemu se brzo suse ruke i puca mu koya oko zglobova od zime, ne daj boze da nesto jos opere kod kuce. :znamiguje:

puca svima u poslednje vreme :think: možda bolje kremu za ruke, jeftinija je :malav:

Трудим се да купујем практичне ствари.
Рецимо, мам ће добити Липфинити кармин. Користи га годинама, само једну боју и таман јој је на измаку.

Тата ће добити џемпер. Сестра сребрне минђуше. Сестрић камион на батерије, нећу да му купујем гардеробу, обућу и сл. јер ем има, ем знам да неће имати личну сатисфакцију у томе. Још је мали и за њега то нема значај.

Бака ће добити свећњак (воли те андрмоље за кућу ).

Једна другарица електронску цигарету.

Друга ташницу.

И доста. :)

Koliko se otvarate za NG praznike..sta ste kupili dragoj osobi ?
da li idete po principu bitna je paznja a vrednost ne i da li (molim iskreno) tako gledate i kad vama daju poklon..da li bi vam isto znacilo kad bi vam decko/muz/devojka/zena doneli cokoladu ili nesto daleko vrednije za pod jelku.

da li su dame nekad pomislile o najvrednijem poklonu koji mogu da poklone muskarcu........... zlato.................cutanje je zlato :mrgreen:

Ko se kolko otvara:zstidljivko:
Kolko se moze, tol'ko se otvara. Kupim ono sto znam da zeli. Mi uglavnom funkcionisemo po onom prirucniku za debile ' Jao vidi ovo sto je lepoooo' il jos spontanije ' E bas razmisljam kako mi treba...' tako da nema mashenja posto smo oboje prilicno dobri u hvatanju mentalnih beleski. Na jedan lep, indirektan nacin sam nametnes listu zelja pa sta god da dobijes bude super.
Ne gledam vrednost, al brate cokolada. Stvarno Tabe.
To ti je ko da ti neko kupi ram za slike ili poster.

Uglavnom, za vako neke ajmo rec posebne prilike, godisnjice, kupim nesto prakticno i skuplje. A ovako ga bombardujem glupostima. Jednom sam mu kupila metalofon. Nemam pojma zasto al metalofon je fin poklon

Back