Kupi mi tampone

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sve ste trazile da vam se kupe..zanimljivo.:D
Ja nisam i ne bih ,osim da sam bolesna..
Uvek imam rezervu i na vreme o tome mislim..
Umesto tampona i ulozaka trazila bih da mi kupi
nesto lepse sto ce ga navoditi da misli o meni i na mene
svaki dan, a ne samo tih par dana u mesecu...:D

A sto mu ne bih trazila, ako vec ide u prodavnicu, a meni treba? Pa ne kupuje radioaktivne izotope :lol:
To je krajnje prakticna stvar, a i ne zivimo vise na planini, pa da se tu nesto sablaznjavamo i crvenimo oko najobicnijih sredstava za higijenu...
I nije to poklon, pa da ga navodi da misli na mene, nego nesto sto mi u tom trenutku treba, kao kada bi isao da kupi kafu kada nestane...

A sto mu ne bih trazila, ako vec ide u prodavnicu, a meni treba? Pa ne kupuje radioaktivne izotope :lol:
To je krajnje prakticna stvar, a i ne zivimo vise na planini, pa da se tu nesto sablaznjavamo i crvenimo oko najobicnijih sredstava za higijenu...
I nije to poklon, pa da ga navodi da misli na mene, nego nesto sto mi u tom trenutku treba, kao kada bi isao da kupi kafu kada nestane...

Jednog dana ces I ti ici njemu po potencijal... usput kad se vracas sa pijace jel da? :lol:

Sve ste trazile da vam se kupe..zanimljivo.:D
Ja nisam i ne bih ,osim da sam bolesna..
Uvek imam rezervu i na vreme o tome mislim..
Umesto tampona i ulozaka trazila bih da mi kupi
nesto lepse sto ce ga navoditi da misli o meni i na mene
svaki dan, a ne samo tih par dana u mesecu...:D
ALI ZASTO?DEVOJKA SI MI.AKO NISI RASPOLOZENA,KUPICU TI,NIKAKAV PROBLEM.

Naravno da ce da kupi ako treba, trazila vec.
Jes da vise volim sama da odem i kupim, cisto jer mi lakse tako al ako je kriza :lol:

Mislim glupost, ne kapiram sto ga ne bi slala ako vec ide u radnju ili ako sam ja u frci i ne mogu.
Po toj logici i wc papir da si kupujemo zasebno

Ni ja ne koristim tampone, ali za uloske, da. Ne vidim sta je to cudno. Ako ide on u prodavnicu, pa nece valjda sve da kupi, a onda ja moram da silazim po uloske? Ne vidim sta bi tu bio blam.

E, ali to za seoske radnje i uvijanje ulozaka u novine prvi put cujem! :eek:

Ne postoji ni najmanji problem da se ode do najblize radnje,
ali postoji ipak mali tehnicki problem, a to je ko ce da proba da li je materijal
adekvatan?Da umoljavam kasirku da proba bilo bi deplasirano,
a da NJU zovem da dodje od kuce i proba, pa koji me moj onda poslala.?

Naravno da ce da kupi ako treba, trazila vec.
Jes da vise volim sama da odem i kupim, cisto jer mi lakse tako al ako je kriza :lol:

Mislim glupost, ne kapiram sto ga ne bi slala ako vec ide u radnju ili ako sam ja u frci i ne mogu.
Po toj logici i wc papir da si kupujemo zasebno
ali ne od tampona i ulozaka zene prave famu,u fazonu to je prebitna regija i samo one znaju koji su provereni a koji losi,pa onako predavacki objasnjavaju libresse ,medium,roze boja,invisible,normal,krilca,dry fast,pakovanje od 10 kom,150 din,kao mi smo nezinteresovani i povrsni za tako bitan njima deo zivota pa bi da nas malo ukljuce,vise je to da vide koliko se brinemo o njima nego sto ce ih same na vreme obezbediti

ali ne od tampona i ulozaka zene prave famu,u fazonu to je prebitna regija i samo one znaju koji su provereni a koji losi,pa onako predavacki objasnjavaju libresse ,medium,roze boja,invisible,normal,krilca,dry fast,pakovanje od 10 kom,150 din,kao mi smo nezinteresovani i povrsni za tako bitan njima deo zivota pa bi da nas malo ukljuce,vise je to da vide koliko se brinemo o njima nego sto ce ih same na vreme obezbediti

:lol:
Kad je kriza ne bira se.
Po principu, ' koje da kupim' more uzmi bilo koje s police stagod :D

Da li vam je ikada palo na pamet i da li ste to trazile,od svog dragog muza ili decka,
uz detaljno objasnjenje koje velicine, marke,sa koliko kapljica, dnevne, nocne, mirisljave.
Da li ga je bio blam i odbio to da uradi ,kada ste to trazile od njega, ili vam ih ladno kupio ?[/QUOTEć]

to kupujem ja, ali me ne bi bio blam, a ni njega, to su normalne stvari, ko sro ja njemu kupim brijac

cuj sramota da ti kupi uloske al nije sramota da ti ga zavuce zguza.

Koji vrhunac prose.ravanja.

Ako mogu da kupim kondome bez blama sto bi mi tamponi bili problem.

Tj. ako ocu da je upotrebljavam red je da je odrzavam :mrgreen:

Mogao si ceo apotekarski raf da iscupas i doneses. Koliko kesa mesecno pukne na drogeriju?

Pa tako ti je to sa trudnoćom i dojenjem. :)

- - - - - - - - - -

cuj sramota da ti kupi uloske al nije sramota da ti ga zavuce zguza.

Koji vrhunac prose.ravanja.

Ako mogu da kupim kondome bez blama sto bi mi tamponi bili problem.

Tj. ako ocu da je upotrebljavam red je da je odrzavam :mrgreen:

Pa ono jes' da morash sipat da bi isho, al' se i ulje i kajishevi moraju menjat :ok:

Da li vam je ikada palo na pamet i da li ste to trazile,od svog dragog muza ili decka,
uz detaljno objasnjenje koje velicine, marke,sa koliko kapljica, dnevne, nocne, mirisljave.
Da li ga je bio blam i odbio to da uradi ,kada ste to trazile od njega, ili vam ih ladno kupio ?

detaljno je obavesten i kad imam proliv a ne nesto tako zenstveno kao sto je menstruacija ,boze nina,sta je s tobom :lol:
nije ga blam,mm je cool tip

Back