Kupaci

RužnaKoLopov

Buduća legenda
Moderator
Poruka
43.051
Drage moe zene

Juce ja na bazenu i tamo jedna ima istu opremu ko ja !! Cijeli dan mi je bio uprskan i spucim sa bazena direkt u shoping i kupim ganc nov tankini (to je ono za krupne zene iz dva dijela )

Jel se vama tako nesto desilo ? Ako jest dali i vama to smeta ?

mimimi mimimi

Зар није било јефтиније да промениш базен :lol:

Шалим се, мени то није разлог да купујем нов купаћи.

Мени свакако стоји лепше :mrgreen:

imo sam jednog drugara...taj kad vidi na nekome nešto kao njegovo on se grdno ubedači i odma trči u prodavnicu da kupi novo, što skuplje i unikatnije, da smanji šansu da isto to neko već ima

imo sam jednog drugara...taj kad vidi na nekome nešto kao njegovo on se grdno ubedači i odma trči u prodavnicu da kupi novo, što skuplje i unikatnije, da smanji šansu da isto to neko već ima

k o m p l e k s i

- - - - - - - - - -

Drage moe zene

Juce ja na bazenu i tamo jedna ima istu opremu ko ja !! Cijeli dan mi je bio uprskan i spucim sa bazena direkt u shoping i kupim ganc nov tankini (to je ono za krupne zene iz dva dijela )

Jel se vama tako nesto desilo ? Ako jest dali i vama to smeta ?

mimimi mimimi

Ne smeta mi,bude mi simpaticno

saću izguglam tankini

- - - - - - - - - -

pff...nema tog carskog reza ili stomačine ili strija zbog kojih bi ja ovo nosio da sam žensko
bole me ******...kome bi bila gadna nemora me gleda, nek okreće glavu onako sve zgrožen

jednom sam ušo u majci u moru, kad sam bio izgoreo ko krastavica...i ono kad se zalepi za mene...ono je odvratno...a mogu da zamislim taj materijal tako nakvašen bude zalepljen na stomače :sad2:
zbog čega ? da se neko ne zgrozi mojim stomakom ? idi begaj
nikad :/

jednom sam ušo u majci u moru, kad sam bio izgoreo ko krastavica...i ono kad se zalepi za mene...ono je odvratno...a mogu da zamislim taj materijal tako nakvašen bude zalepljen na stomače :sad2:
zbog čega ? da se neko ne zgrozi mojim stomakom ? idi begaj
nikad :/

pa dobro,ako se ne oseca dobro u svom telu ja je podrzavam pa da nosi i dzak

onda poradiš koliko možeš da popraviš stanje...e ako ne ide ****** ga...ok
al da nisi ni pokušo a kukaš...nemoj, ne ide

nekad koliko mozes nije dovoljno da bi bio zadovoljan jer to sve najvise ide iz glave,

kao one anoreksicne sto misle da su i dalje debele jer su nekada imale 100kg i mucile muku sa tim
.
i ja sam za to da se radi na svom telu i izvuce maximum ali kada spadas u kategoriju gojaznih kg se jako tesko skidaju i jako sporo,

nije isto skinuti 5kg viska i 30kg.Sa 5kg viska je dovoljno da ubacis samo vezbe,a sa 30kg vec moras da redukujes ishranu,da izbacis dosta namirnica a najteze je da smanjis kolicine jer gojaznim ljudima je zeludac

dosta veci i potrebna je veca kolicina hrane da bi se zasitili.

Back