vanilin šećer
Aktivan član
- Poruka
- 1.885
Mladitji i fra'eri nose sortseve, penzosi i fra'eri u pokušaju nose kupatje gatje.
Oni koji se dvoume su zreli za penziju.
Oni koji se dvoume su zreli za penziju.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ženska tema, ubiše.
tako da ispada, kad ne mogu da vide i opipaju ono što ih interesuje, da barem dočaraju, puste mašti na volju. Ne nosimo ni kupaće gaće zbog sebe nego zbog žena.
Da se one pitaju, svi bismo išli bez gaća.
Pazi to je sve gore nego sto izgleda. Muskarci su prihvatili da ih zene pokriju, da se ne vide slicevi, zadnjice, kosulje im zakopcale, obukle sorceve i bermude, dok se one skoro gole svrckaju po gradu, ne plazom, nego gradom. Ako je od kulture i od nje je mnogo.![]()
Pazi to je sve gore nego sto izgleda. Muskarci su prihvatili da ih zene pokriju, da se ne vide slicevi, zadnjice, kosulje im zakopcale, obukle sorceve i bermude, dok se one skoro gole svrckaju po gradu, ne plazom, nego gradom. Ako je od kulture i od nje je mnogo.![]()
Negdje sam citao kako su lika otjerali sa bazena jer su se neke zene zalile kako mu su ocrtava previse kupaci !?!
Dovoljno je da se okrenes oko sebe, one se medjusobom bore i polako muskarcima ce stavljati feredze.
Pravi macori nose tange![]()
A zasto gledas muskarce![]()
To se primeti.Ne primecuju ljudi samo stvari koje ih zanimaju i koje im se dopadaju.
Dobro je sto je najveci broj odgovora na temu pitanje upuceno Walkenu zasto gleda muskrce koji izlaze iz vode![]()
Vidio sam nekog macora u tangama, bukvalno je okupirao svu paznju plaze ... zene su plazile, a likovi se ko nesto smijuljili, iako su tesko sakrivali ljubomoru zbog oduzete im paznje. Doduse, lik je bio pojava sam od sebe, tako da to ne preporucjem svima, jbg nije svacije kroz selo pjevati![]()