Kupace gace ili sorcevi

• Začetnik teme Začetnik teme Guede
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Kupaće gaće ili šorcevi?

• Kad sam na plaži primećujem pohotne poglede žena uperene ka meni

• Pohotni pogledi su učestaliji ako nosim kupaće gaće

• Pohotni pogledi znatno opadaju kad nosim šorc, ali baš me briga za to uopšte

• Odlučio sam, kupaću se go! :lol:

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ženska tema, ubiše.
tako da ispada, kad ne mogu da vide i opipaju ono što ih interesuje, da barem dočaraju, puste mašti na volju. Ne nosimo ni kupaće gaće zbog sebe nego zbog žena.
Da se one pitaju, svi bismo išli bez gaća.

Pazi to je sve gore nego sto izgleda. Muskarci su prihvatili da ih zene pokriju, da se ne vide slicevi, zadnjice, kosulje im zakopcale, obukle sorceve i bermude, dok se one skoro gole svrckaju po gradu, ne plazom, nego gradom. Ako je od kulture i od nje je mnogo.:)

Pazi to je sve gore nego sto izgleda. Muskarci su prihvatili da ih zene pokriju, da se ne vide slicevi, zadnjice, kosulje im zakopcale, obukle sorceve i bermude, dok se one skoro gole svrckaju po gradu, ne plazom, nego gradom. Ako je od kulture i od nje je mnogo.:)

Koliko će da se skinu zavisi dal su postpejd ili pripejd tarifa, koja osećanja i zaebancije.

Ali krajnost, to kao ove ribe neviđene za jednokratnu upotrebu post ili pripejd, al ima i druge slike. Muške uloge, to smo na drugoj temi razmatrali.

Meni je najjača slika jednom kad sam ušao u taksi. Milion stepeni napolju, frka, moram da hitno stignem, javljeno mi na nogama, šta ću..taksi
Otvori vrata debela taksistkinja, kad može psihološkinja, može i taksistkinja, žena u muškoj potkošulji sa peškirom oko vrata, majstore vozi..haha

Negdje sam citao kako su lika otjerali sa bazena jer su se neke zene zalile kako mu su ocrtava previse kupaci !?!

Vidio sam nekog macora u tangama, bukvalno je okupirao svu paznju plaze ... zene su plazile, a likovi se ko nesto smijuljili, iako su tesko sakrivali ljubomoru zbog oduzete im paznje. Doduse, lik je bio pojava sam od sebe, tako da to ne preporucjem svima, jbg nije svacije kroz selo pjevati :D

Vidio sam nekog macora u tangama, bukvalno je okupirao svu paznju plaze ... zene su plazile, a likovi se ko nesto smijuljili, iako su tesko sakrivali ljubomoru zbog oduzete im paznje. Doduse, lik je bio pojava sam od sebe, tako da to ne preporucjem svima, jbg nije svacije kroz selo pjevati :D

Zna se ko moze u tangama i go, a da nikome ne smeta, a to nisu samo zene.

Back