Guede
Buraz
- Poruka
- 11.277
Sta nosite kad idete na plazu ? Prije par godina sam sorc zamijenio gacama i kako se ispostavilo odluka je bila vrlo dobra, na stranu sto se brze suse, vec samo plivanje i ronjenje je neuporedivo bolje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zavisi sta zenke gledajuMeni je svejedno
Ali nekako mislim da su te gace muske davno izisle iz mode............
![]()
Ja kad vidim one tipove kad izadju iz vode u kupacim gacama pa se sve one dlaketine po medjunozju slepe i kad im ona saka jada onako besramno landara dodje mi da bacim peglu.
Gaće ako idem na kupanje sa Federikom Pelegrini a šorts kad idem na Dunav.
- - - - - - - - - -
pa retro se sada nosi. Ok je.
![]()
Hvala na informaciji Nan Elmoth.Ja nisam od onih sto gledaju,ali znam da ima djevojaka i zena koje sve komentarisu pa i pokrivalo donjeg trapa.........
zašto gledaš međunožja u muškaraca?
nekad davno kao metalac, kupa sam se u teksas šorcu...![]()
A poslije kvasenja istog sto si cinio?![]()
ništa, osuše se za 2 sata...jedino što testise nažuljaju...![]()
Zavisi sta zenke gledajuMeni je svejedno
![]()
SORC..Sta nosite kad idete na plazu ? Prije par godina sam sorc zamijenio gacama i kako se ispostavilo odluka je bila vrlo dobra, na stranu sto se brze suse, vec samo plivanje i ronjenje je neuporedivo bolje.
Gaće ako idem na kupanje sa Federikom Pelegrini a šorts kad idem na Dunav.
- - - - - - - - - -
pa retro se sada nosi. Ok je.
![]()
Ja kad vidim one tipove kad izadju iz vode u kupacim gacama pa se sve one dlaketine po medjunozju slepe i kad im ona saka jada onako besramno landara dodje mi da bacim peglu.
ništa, osuše se za 2 sata...jedino što testise nažuljaju...![]()
ovde je trebalo staviti anektu![]()
..
baš lepa tema Gudekao i odgovori naravno
, sve sam zabeležila
![]()
pa jel se i na pijac ide modiran aman,na plazi se sunca,kupa,igraju sportovi na pesku i vodi a ne pozira,jel treba se pocrni do kolena jbt,najgore sto svaki pajser koji obuce takav sorc povlaci i zavrce do kupacihZavisi sta zenke gledajuMeni je svejedno
![]()
pa jel se i na pijac ide modiran aman,na plazi se sunca,kupa,igraju sportovi na pesku i vodi a ne pozira,jel treba se pocrni do kolena jbt,najgore sto svaki pajser koji obuce takav sorc povlaci i zavrce do kupacih![]()