Nije jos, uslovljava Barsu. Ili ce mu preko ugovora obezbediti 15+ utakmica u sezoni ili potpisuje za Mancester.
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ono oduzimanje lopte Paulinja pa lob uf da je uslo...Ma sta vam je bre sto nevolite Hulka meni bas gotivan znam da nece prodati loptu mnogo je mi drzai od onih poluigraca tipa Robinjo...koji je samo senka brazilske magije...Inace gde je Wilian sto je igro godinama u Shahtrjoru a jos je mlad...Gde je Ganso? Vidim na spisku je Bernard(Ronaldinjov segrt) ma Brazil je uvek imo gomoli igraca pa nemoze svako biti na spisku mada ova generacija je nekako najveca nepoznanica otkad pratim fudbal pa mi se cini da fali tu par...Jel Laonardo Damiao povredjen?...A za Spance...Del Boske mora da menja jer je svima jasno da sa ovom ekipom nemoze opet da osvoji iz mnogo razloga...nke stvari su stvarno nesvatljive kako nema mesta za Javija Martineza...Martinez in Isko in Silva In...Buskec out Xavi out Pedro out...Bice zanimljivo sta ce Barsa ove sezone uraditi imaju Tijaga Alakantru koji odbija da igra tika taku...a mislim i da je vreme za promenu plus Nejmar koga ce gusiti sa tika takom...
Pa prošle sezone je odigrao duplo više, te mislim da je nezadovoljan jer ne igra velike utakmice i da je to njegov zahtev ... Njemu samo treba malo rutine u tim velikim tekmama i biće najbolji veznjak na svetu ...Nije jos, uslovljava Barsu. Ili ce mu preko ugovora obezbediti 15+ utakmica u sezoni ili potpisuje za Mancester.
Ma ovo je posve nebitno takmičenje, nisu Španci bili na 100% ... Biće druga priča kad počne Mundjal, Isko i Alkantara će biti u igri pa će Del Boske imati više opcija ... Jedini problem im je desni bek, jer Arbeloa ne uliva sigurnost tako da je bolje da ovih godina dana iskoriste da isforsiraju ovog iz Čelsija ili još bolje Karvahala koji je odigrao vrhunsku sezonu u Bundesligi i sada će biti prvi bek Reala ...A sto se tice Spanije, lepo je rekao Ramos nisu ni oni roboti, mislim osvojili su u prethodnih 5 godina sve sto su mogli pa normalno je da i kod njih dodje do neke stagnacije i manjeg pada.