Kup Amerika

• Začetnik teme Začetnik teme Spurs
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Ko je najbolji igrac kupa amerike?

• Banega

• svi najveci mudo pa tako i ja

• Spuki

• Sandro

• deda Zaneti

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
ja gledao, bruka kako je Argentina odigrala. nema igre, nema hemije, nema tima....ja ne znam po čemu su oni prvi favoriti osim što su domaći?

Mesi se nije sastavio! uzela traga pauza i još jednom se videlo kolko je za njegovu igru bitna formacija i Inijesta, Xavi i kompanija...

ma mesi kad ga nema xavi i inijesta je najveci mudo :D
xavi je xavi, bilo da igra u spaniju ili u barsu, a mesi je mesi samo u barsu....
al juce, kad moreno propusti sansu muuda sam svoja izeo :(

Inace ko nema Arenu ili ne gleda,ima prenose preko You Tube-a!
Ja sam sinoc gledao,cenim da je bio ogroman odziv ljudi sto su gledali,a to kazem zato sto je slika bila odlicna a stream fenomenalan.Svaka im cast za to!

Vamos Mexico!

gledam Kolumbija - Kostarika i ne verujem da je ovo prvenstvo JA. po meni se tamo igra najlepši fudbal, najbolja atmosfera.....
ovo je smešno, igra se industrijski za 3 boda što je van svake pameti jer prva 2 i 2 trećeplasirana idu dalje!

Kolumbija ima igrača više 60 minuta, napadački tandem Falcao i Rodalega a nema ambiciju da zabije drugi nego gnjavi loptu....

*** nazalost to ti je moderan fudbal.
Ali kad kazes da se tamo igra najbolji,pa igra se ali Kup Libertadores,gde nema pravila gol u gostima,nego lepo udri pa napuni mrezu,a onda cuvaj da u revansu ne dobijes petardu,i cesto je tako.To bih ja uveo u LS i LE! Jer inace svima je prece da kod kuce igraju 0:0 nego da prime gol.

BRAZIL (4-3-3): Julio Cesar - Daniel Alves, Lucio, Thiago Silva, Andre Santos - Lucas Leiva, Ramires, Ganso - Robinho, Pato, Neymar. Trener: Mano Menezes.

VENEZUELA (4-3-3): Vega - Rosales, Perozo, Lucena, Cichero - Seijas, Rincon, Orozco - Maldonado, Rondon, Arango. Trener: Cesar Farias.

BRAZIL (4-3-3): Julio Cesar - Daniel Alves, Lucio, Thiago Silva, Andre Santos - Lucas Leiva, Ramires, Ganso - Robinho, Pato, Neymar. Trener: Mano Menezes.

VENEZUELA (4-3-3): Vega - Rosales, Perozo, Lucena, Cichero - Seijas, Rincon, Orozco - Maldonado, Rondon, Arango. Trener: Cesar Farias.

vrlo ofanzivan Brazil sa nikad ne zvučnijim veznim redom po meni, mislim da će večeras prštati od dobrog fudbala :zurka:

vrlo ofanzivan Brazil sa nikad ne zvučnijim veznim redom po meni, mislim da će večeras prštati od dobrog fudbala :zurka:

Interesantno da je Brazil odustao od "tradicionalne" 4-2-2-2 formacije,videcemo kako ce ovo izgledati.......ocekujem dobar brz fudbal da drzi paznju nas gledalaca (od tih juznoamerikanaca sto vidimo to nam je,inace Evropljani hmmmm)

Back