KungFu pricaonica

Udarci malim udarnim površinama su toliko jezivi da je udarac pesnicom zapravo kreiran, bar u Karateu kao milosrdnija varijanta.

tewaza1.jpg

- - - - - - - - - -

Što reče jedan crni pojas 10. Dan - i dan danas pamtim bošiken kojim me je opalio preko ušiju taj i taj.:zelenko2:
Podrzavam post Delo232-a. Tako eto moze jezivo da se jednim udarcem jednom udarnom pozicijom jednog dijela jednog prsta slomi donja vilica, da je to jezivo, necu da kazem ime te pozicije ruke - to u boksu nema jer boks nije vjesina dje ti brzo i jako sputavas protivnika, borba dvoje Karatista koji se biju a ne igraju a da oba, ili bar jedan od protivnika, ne budu onesposobljena da se biju dalje, ne bi mogla, ko Boks mec, da traje 3 sata, jer je Karate mnogo brzi, jaci - boks je vise igranje u odnosu na karate, a karate uopste nije sport ni igranje, iako se misli da je boks prava vjestina a karate igranje i sport. Jos bolje da sliku stavimo dje su - mozda cak ne treba reci ni "skoro sve" nego reci blaze - pozicije ruke koje se koriste u karateu, bRu zLi nece nista naucit, a i ne treba da nauci nista ta zena, ali neko drugi ko je tako glup da misli da su te pozicije ruke smijesne mozda shvati da nisu, da to nije dzabe:
2b140fc00fbf06fd8a77c07218199b30.jpg

Poslednja izmena:
Ти си у суштини забаван лик, кад те човјек почне доживљавати онако како треба - као јадничка који све зна кад је за тастатуром, и једино тада. Уза све то, слабо ти иде читање, или барем контање прочитаног. Пробај понекад прочитати два или три пута, па кад се слегне, и кад евентуално сконташ, онда одговори, немој офрље, свега ти, не иде ти никако.
Nije to lik. To je zensko, ja cu da je stavim u potpis, da kvotam sto je napisao u potpis. "bRu zLi: 'ne proganjam te po forumu u vidu svakog treceg nicka, jer "neces da me jebbesh" a ja to silno zelim i ljubomorna sam sto ces jebbati Oliveru'"...

Ne koristi droge Bozo, ja nisam nikakav tvoj psihijatar Branka, a to si "zakljucio" to tome sto imam BR slova u nicku hahahahha pa mora da sam Branka, tvoj licni psihijatar, koji te navodno "uhodi po forumu", a vidim i tripujes da te uhode po Baru da navodno kupujes heroin ahahahhahahah.

Idi leci se druze, bezveze mi je i da ti se smejem, bolestan si. Mislio sam da si vrhunski trol, ali nisi, stvarno si bolestan izgleda. :D

bRu zLi nece nista naucit, a i ne treba da nauci nista ta zena, ali neko drugi ko je tako glup da misli da su te pozicije ruke smijesne mozda shvati da nisu, da to nije dzabe:

Vazi Bozo, udji u MMA oktagon pa dokazi koliko su te pozicije ruku opasneeee... Eno cuo te Conor McGregor i opasno se usro, sta ce sad on kad u MMA svet uletis ti sa ovim pozicijama ruku, pa svi ce pogubiti sampionske pojaseve.....

Znam, znam, uso bi ti al se plasis da ih sve ne poubijas na mrtvo jer je to mnogo opasan polozaj ruku i izaziva srmt, je l tako? Je l tako bese odgovara svaki McDojo borac kada ga pitaju sto ne ode da testira svoje gluposti u MMA oktagonu?

Back