Jel ti drugi nik isto nešto na borilačku foru, feng šu, šmin ku, onaj na koji si žena što sastavlja tikete za kladionicu i stavlja slike zena koje bi se svidjele samo Njemcima koji stoje pored nekakvih kamiona i lokomotiva, a te žene su na slikama pored auta i lokomotiva? Tražili su ti da budeš moderator na psihologiji, odbila si jer ti bolje ide kung fu i feng šu, mada, po onome što sam juče vidio, ti eto veze nemaš sa ŠMIN KU ženo, ugledaj se na koleginicu Oliveru, mogu reći i "mlađu koleginicu" u slučaju da nosi šminku,
pretpostavljam da radiš feng šu za policijsku stanicu dje ti decko cita istuviše neozbiljne knjige? Završila si psihijatriju i ne želiš da dozvoliš da neko ko nije završio psihologiju zna, a zna, više o mozgu i psihi od tebe, a pogotovo te pogađa što si neupućena u narkologiju, ne sipa se u ono Branka sok od jabuke ili druge zdrave i normalne stvari, nego grejfruta. To bi bilo za F19 a ne F11, pošto i na onoj temi vidim da si psihijatar a ne znaš da se dijetetski suplementi, pogotovo oni za bildere, mogu zloupoitrijebiti, i sad pucaš od nervoze što nisi znala da je teanin [
https://en.wikipedia.org/wiki/Theanine], dijetetski suplement, kao što na drugs-forum možeš da vidiš, psihoaktivna stvar, a što sam ja to znao. A navodiš ljude da piju Mendilekse i Kokakolu, iako kokakola uništava enzime jetre, i oćeš da budeš riba pa si ljubomorna na Oliveru, koja kad se našminka izgelda mlađe i ljepše čak i od tebe. Branka, ako budem ikad "je.bo svog psihijatra", to može da bude jedino Olivera, čak i nenašminkana, zove li se to gerontofilija? Juče sam te sreo, i nije ti bilo jasno što je značilo ono da "mogu da vidim iza leđa" što sam napisao na Borilačke vještine dan prije toga: vidio sam te iza leđa jer sam se okrenuo kad sam već odavno bio prošo, čisto da vidim zašto si onako unakazila frizuru, i onda si pošto sam bio obučen sigurno bolje nego ti našla da napišeš na Forum, što je moderatorka Borac izbrisao umjesto da te kazni, "propali bedni studentu, narkomanu". Ja sam bio u Bar da vratim "Rat i mir" a ne da kupujem heroin. "Bedni" si morala da napišeš, i komentar da Vlatko Stefanovski nije nikad vidio 50.000 E (ti si upućena u gitare ko ćorava žaba u galaksiju) pošto sam imao skupocjenu trenerku, a ti si imala rekao bih poklon od onoga tvog "momka" - jer on voli tu boju, i taj naterijal...Nisam ja kriv to što je tvoj dečko inspektor koga sam ostavio pred vratima, a što sam ja i gitarista, i programer, i slikar, i meditacija, i karatista, i psiholog, i filozof, i neurolog, i psihoanalitičar, i poznavaoc engleskog, i narkolog, i dizajner graficki, i čovjek koji gitaru umije da napravi, pjesmu da napiše, a melodiju komponuje...a tvoj decko je policajac. Avatar ti je prije bio oči na slici, na onaj drugi nalog što koristiš, odnosno "fokus" očiju, a sad ti opet piše "fokus", a razlika imena dva nika ti je fenomenalna. Ne piši mi više molim te. TI SI TAKAV STRUČNJAK DA SI NEŠE REKLA KAKO LES PAUL GIBSONOV STAR 30 GODINA MOŽE DA KOŠTA "ČAK I DO 3.000", KUKU OCU, KUKU MAJCI...SLAGAO TE NEKO, TOLIKO KOŠTA DA SE SLIKAŠ SA NJIM KAKO GA LIŽEŠ.