snowtrooper Stara legenda VIP Poruka 88.950 27.10.2016. u 20:16 - Kunem ti se zivotom #26 ne pik zuve: Ama nisam postao ni alkos ni gej, samo slusam narodnjake pomalo. Kliknite za proširenje... Ne brine mene to vec sto znam pesmu a izbegavam narodnjake Kvinsi: kunem ti se kunem, ubi me tuga za tooobom otkako sma procitala naslov, u glavi mi pesma Kliknite za proširenje... Meni isto
ne pik zuve: Ama nisam postao ni alkos ni gej, samo slusam narodnjake pomalo. Kliknite za proširenje... Ne brine mene to vec sto znam pesmu a izbegavam narodnjake Kvinsi: kunem ti se kunem, ubi me tuga za tooobom otkako sma procitala naslov, u glavi mi pesma Kliknite za proširenje... Meni isto
Oranz Elita Poruka 24.257 28.10.2016. u 15:48 - Kunem ti se zivotom #27 cave man: koliko cesto se zakunete u bitne stvari tipa zivot deca i zbog cega sta mislite o ljudima koji cesto potezu kunjenje kao vid provere dal govore istinu Kliknite za proširenje... alergiju dobijem još kad stoka potegne decu,msm čemu to sluzi...da uveriš drugu stranu da govoriš istinu,meni deluje suprotno čim se toliko trudi.
cave man: koliko cesto se zakunete u bitne stvari tipa zivot deca i zbog cega sta mislite o ljudima koji cesto potezu kunjenje kao vid provere dal govore istinu Kliknite za proširenje... alergiju dobijem još kad stoka potegne decu,msm čemu to sluzi...da uveriš drugu stranu da govoriš istinu,meni deluje suprotno čim se toliko trudi.
M MandelAmande Aktivan član Poruka 1.143 28.10.2016. u 16:57 - Kunem ti se zivotom #28 ako to i utradim to je baš retko ali ništa mi ne znači da mi se neko zakune ne znači da ću verovati
J jelen.co Veoma poznat Poruka 14.512 28.10.2016. u 20:03 - Kunem ti se zivotom #29 .... i ranjenom dušom svom.