koliko cesto se zakunete u bitne stvari tipa zivot deca i zbog cega
sta mislite o ljudima koji cesto potezu kunjenje kao vid provere dal govore istinu
sta mislite o ljudima koji cesto potezu kunjenje kao vid provere dal govore istinu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne kunem se, ateista sam
jedino kao uzrecicu, u slengu, koristim ono majke mi, ko i svi...
Ne kunem se. Ne zaklinjem. Ne proklinjem.
To mi je tako primitivno.
Kunem ti se zivotom i ranjenom dusom svom...
Samo Titom se kunem, to je bio brend, tu nema laganja i shmire...![]()
Dobro bre Cave, ovo je minimalno +18 forum, kakve su ovo teme za jedanaestogodišnjake?
iskrene ybg,zaboravi se sta to bese
Pa dobro, ovde smo u jako širokom rasponu godinaJa kada vidim starijeg čoveka da se nešto kune u ozbiljnoj prici, odmah znam da je intelektualno za mistrije i mesalice
Dobro bre Cave, ovo je minimalno +18 forum, kakve su ovo teme za jedanaestogodišnjake?
Kunem ti se zivotom i ranjenom dusom svom...
Samo Titom se kunem, to je bio brend, tu nema laganja i shmire...![]()
samo se u forum kunem i forumase<3koliko cesto se zakunete u bitne stvari tipa zivot deca i zbog cega
Da li da se zabrinem sto mi je prvo to proslo kroz glavu kada sam video naslov?
@Tema:
Ne kunem se a one koji se cesto kunu izbegavam.
Da li da se zabrinem sto mi je prvo to proslo kroz glavu kada sam video naslov?![]()
Moderacija bi trebalo da vecinu tema ujedini u Leksikon temu, mozda bi imale nekog smisla tako na okupu, taba mi.![]()