kumstvo

Lepo i nestandardno resenje za poklon je i veeeeliki foto album(2000-4000din)u koji stavis kovertu sa parama.Na koricama mozes da napises neku posvetu. Ja sam nabavila tekst Dusana Radovica i nalepila na korice albuma sa unutrasnje strane.Veruj mi da je poklon bio primecen kao veoma originalan. Veliki i dobar izbor albuma za vencanje imas u knjizari Kalipso u trznom centru na Banovom Brdu preko puta pumpe, knjizari Masta u starom Merkatoru i u onom novom centru u Sremskoj(ne mogu sada da se setim kako se zove). A i usisivac je dobro resenje, i nije tako cesto. Ja upravo sa drustvom kupujem naselje zajednickoj drugarici. Na jednoj svadbi moja mama je insistirala da se kupe cebad(voli da poklanja prakticne poklone),sestra i ja je napali hoce li da kupi i lonac od 25litara,kao necemo takve seljacke pokklone, itd.Ispostavilo se da su mladenci dobili masu duplih poklona, ali da nije bilo cebadi ne bi imali cime da se pokriju.Jos jedna ideja je puna kutija sitnih potrepstina(kutlace, varjace, presa za beli luk,itd. Jos jedna ideja je da u lepu kosaru stavis fino vino i dve case sa drskom (na kojim a urezes njihova imena i datum vencanja) i kovertu(a moze i bez nje). Predlog broj xxxx dve obicne bele majce na kojima nalepis upavo vencani ili Just maarried. Nadam se kumo da ce ti ovo biti od pomoci i da ces se lepo provesti.

majcheki:
Molim Vas za jednu malu pomoć,

drugarica želi da joj budem kuma na venčanju... Ja stvarno ne znam šta treba da radim ili da kupim ili kako to već ide... Zna li neko? Šta se nosi? Kakav poklon? Kolko para treba za to zadovoljstvo... Bilo šta MOLIM VAS :cry:

Bez auta se nepojavljuj ako neces da nagrabusis , a ako das auto bice TOOOOO LAVICE ! ! ! ! :lol:

Back