KUMSTVO

Dragana1203

Početnik
Poruka
6
hej...hej....moze mala pomoc :rumenko:
Kumujem na svadbi najbolje drugarice.I jakooo sam srecna :hahaha:
Za poklon od mene dobijaju placene sve fotografije i kamermana (iako sam ja imala drugu ideju..ovo je bila njihova zelja)...:per:A ja moram zelje da ispunjavam...sta da se radi...

E sad...ima zelju da im poklonim neku sitnicu na taj dan koja ce im ostati od mene...
A nesto sam presusila sa idejama :) Pa mi treba mala pomoc....

Unapred hvalaa! :*

Zavisi u kom su fazonu- neka skromnija slika akademskog umetnika koja im se uklapa u dom; ljuljaska iz erotic shop-a; prirucnik za odgajanje dece (od trudnoce do kraja puberteta); set za dorucak u krevetu,...

Cao,
Imam dilemu. Mi smo dve porodice. Isprepleteni smo. Krsni kum moje sestre ima sina, u koga sam se ja zaljubila. I kum moje sestre ima brata, koji je moj krsni kum. I tata od nasih krsnih kumova, bio je vencani kum mojoj mami i mom tati. Znam da kumstvo nije macka, da se pazi.. sta raditi? Sta biste vi radili na mom mestu? Svaki odgovor je dragocen, hvala unapred.

Vulnerable

Najbolje je da ih pitas sta bi zeleli i kraj. Resis sebi dilemu, a i oni budu zadovoljni.

Vulnerable, kod tebe se bas zakomplikovalo :mrgreen:
Pretpostavljam da smo svi uceni jos od malih nogu da je kumstvo zakon u svakom smislu i kraj price.
O tome treba razmisljati na vreme.
Medjutim, desavaju se i takva zaljubljivanja/veze/vezice i svakako je iskljucivo na njima da odluce sta ce i kako ce.
U skladu sa tim, stavi prstic na celo i vidi sta ces.

Cao,
Imam dilemu. Mi smo dve porodice. Isprepleteni smo. Krsni kum moje sestre ima sina, u koga sam se ja zaljubila. I kum moje sestre ima brata, koji je moj krsni kum. I tata od nasih krsnih kumova, bio je vencani kum mojoj mami i mom tati. Znam da kumstvo nije macka, da se pazi.. sta raditi? Sta biste vi radili na mom mestu? Svaki odgovor je dragocen, hvala unapred.

Vulnerable

Kolko sam uspeo da pofatam, mali u kojeg si se zaljubila ne samo da nije tvoj kum, nego nije nikoga krstio niti okumio od tvoje famelije. Tako da se ne bih preterano brinuo po tom pitanju. Jedino bih izbegavao da uđem u neku kres šemu ili neki odnos pun trzavica koji bi bio na zgražavanje okoline. Hoću da kažem pazio bih kao što bih pazio da se radi o slučaju bilo kakvih porodičnih prijatelja.

A najpre ne bih ni ulazio u tu priču. Ali ko sam ja da sudim? Znam da je ljubav slepa i da žene čuda rade od velike zaljubljenosti.

..za razliku od mushkaraca, jel..? :think:

Ne. Ranije sam mislio da su i žene i muškarci odgovorni za svoje postupke i sve to.
A onda sam ovde naučio da muškarci prave budalaštine jer su jednostavno takvi ili imaju veliku potrebu da ga negde munu, a da žene ako naprave neku nepodopštinu za nju imaju potpuno opravdanje u vidu jedne tako plemenite pojave na koju bi samo egoističan i nazadan čovek mogao da stavi zamerku, a to je luda zaljubljenost koja pomućuje um.

Nisam to ja izmislio. Objašnjavale forumašice.

Kolko sam uspeo da pofatam, mali u kojeg si se zaljubila ne samo da nije tvoj kum, nego nije nikoga krstio niti okumio od tvoje famelije. Tako da se ne bih preterano brinuo po tom pitanju. Jedino bih izbegavao da uđem u neku kres šemu ili neki odnos pun trzavica koji bi bio na zgražavanje okoline. Hoću da kažem pazio bih kao što bih pazio da se radi o slučaju bilo kakvih porodičnih prijatelja.

A najpre ne bih ni ulazio u tu priču. Ali ko sam ja da sudim? Znam da je ljubav slepa i da žene čuda rade od velike zaljubljenosti.

Droljesku, Rumunija ;)

Back