VažnoJeZvatiSeFridrih!
Primećen član
- Poruka
- 736
E vidim! Baš ste spremni da mi date odgovor. Kako hoćete. Ne kažem ja da se Mira meni sviđa. Hteo sam samo da rešimo i tu dilemu. Kad mi je palo na pamet.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E vidim! Baš ste spremni da mi date odgovor. Kako hoćete. Ne kažem ja da se Mira meni sviđa. Hteo sam samo da rešimo i tu dilemu. Kad mi je palo na pamet.
Da li RTS i dalje prikazuje one lepe dokumentarce o biljnom i zivotinjskom svetu, istorijskim licnostima i dogadjajima i na kraju samoj Zemlji i svemiru... Poslednju takvu emisiju gledala sam pre 2-3 godine i bilo je nesto vezano za ljudski nervni sistem. Mislim da je zbog obrazovanja dece a i odraslih ljudi potrebno imati znatno vise ovakvih emisija ili dokumentaraca.
Sto se tice pocetne diskusije o emisiji u kojoj su iznete neke ne tako poznate istine o Vuku Karadzicu, to mi nista nije jasno. Jos u osnovnoj skoli nam je predocena tacna istorija pa mi je tesko da poverujem da su se neki iznenadili povodom emisije (mada uzevsi u obzir moju nastavnicu iz srpskog, sve je moguce).
...ura za dokumentarce i znanje...
Ako saznate termine neke zanimljive emisije ili dokumentarca obavezno postavite ovde. Hvala u napred.
Jel u Skandinaviji, ona sa zenom koja skoro pa prica sa zivotinjama i odlicno se razume sa njima? Plava i irazito jaka i zilava zena. Bas zivi u teskim uslovima, za nasa shvatanja, ali se odlicno snalazi. Na neki nacin se divim ljudima koji su izabrali zivot sa prirodom...
Jel u Skandinaviji, ona sa zenom koja skoro pa prica sa zivotinjama i odlicno se razume sa njima? Plava i irazito jaka i zilava zena. Bas zivi u teskim uslovima, za nasa shvatanja, ali se odlicno snalazi. Na neki nacin se divim ljudima koji su izabrali zivot sa prirodom...
Brko, verovatno si to učinio nenamerno... Ne zove se voditelj Slobodan već Jovan. Nemoj mi uzeti ovu ispravku za zlo.
Da li ce se sad zivotinje snaci u divljine, obicno ne mogu?