DaDaSt
Aktivan član
- Poruka
- 1.197
dobro, ti sad pljujes po drugim roditeljima a ni sama jos nisi iskusila ni r od roditeljstva i mislis da je to u redu, zasto mislis da ces biti u pravu za bilo sta drugo i da ce ti bilo koja druga odluka biti ispravna?!
mislim, uskratila si detetu deda mraza, o cemu mi pricamo ovde?![]()
Uskratiću, još je beba

Uskratiću samo jedno razočaranje, kucala sam puno na tu temu, nije mi problem ni da tatu njegovog oteramo da kupi kostim dekice i dođe sa poklonima.. Ali će znati ko se krije ispod brade i kape, u tome je poenta.
Ne mislim da će biti manje srećno od druge dece koja misle da je dekica stvaran pa se rasplaču kad im neko kaže da nije. Nebitno.
Ne pljujem po drugim roditeljima, naprotiv, hvala im do neba!!
Čak i kad neko pusti pink, neću reći da je to loše za mene, ne, dobro je jer imam priliku da vidim šta ne valja

Isto tako i sa roditeljstvom, znam gde su moja i mm-ova mama grešile, a ja da ponavljam te greške neću.
Iznervirana, uh, mogu sebe da zamislim u toj situaciji

Mislim, možeš ti dete uputiti na "dobre" stvari (i to je diskutabilno, ko određuje šta je dobro, a šta ne?)
ali opet će, kad izađe, videti svašta, čuti svašta, koliko god ga ti štitila, ne možeš u saksiji da ga čuvaš
i treba da čuje i loše da bi znao šta je loše
al' sviđa mu se

još je mali
i nama su tokom osnovne škole starije komšinice puštale Lunu i sl. pa nismo nastavile tim putem

Poslednja izmena: