- Poruka
- 129.776
Ako muskarac devojci u sanduce uvali dick pic
da li je osnovna kultura i da mu dama uzvrati pussy pic-om?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a mislio sam da se palis na pametaj mozak..aj povezi prva dva velika slova u rec i zameni sa prvom reci i imas lajt motiv temeI stavio si dva velika početna, u treba malim, Kultura
Pa stavi napomenu u uvodnom postu da je to kažnjivo ako se dami ne dopada takva poruka.to se podrazumeva ako dama prijavi, ali ne prijave sve![]()
Vjerovala ili ne, ja sam kao početnica na ovom forumu dobila u pp sliku ćune i to moderatorskene može da se uvaljuje tek tako, na silu
kao i pravo uvaljivanje, ako me razumeš
a ako nije na silu, onda naravno da treba da se uzvrati
jer pobogu imamo valjda neku osnovnu kulturu, nismo životinje
ja bih volela da upoznam jedan takav muški primerak koji se bunida li bi se musakrci bunili kao zene kad bi to dame radile?![]()
Dame to ovdje ne rade, nema ovdje Filipove mameda li bi se musakrci bunili kao zene kad bi to dame radile?![]()
ne bih verovala da si rekla da nisiVjerovala ili ne, ja sam kao početnica na ovom forumu dobila u pp sliku ćune i to moderatorske![]()
evo ja.. kazem sebi.."sta joj bi pobogu"...ja bih volela da upoznam jedan takav muški primerak koji se buni
ali je veća verovatnoća da ću upoznati jetija
zaista ne znam kom bi to muskarcu smetalo, sve i da je gejda li bi se musakrci bunili kao zene kad bi to dame radile?![]()
aj mi javi napp od koga to nije u redu.Vjerovala ili ne, ja sam kao početnica na ovom forumu dobila u pp sliku ćune i to moderatorske![]()
i prekrstiš se 3 puta, ispereš oči svetom vodicom i obrišeš slikuevo ja.. kazem sebi.."sta joj bi pobogu"...
Naravno da neću, da sam htjela prijavila bih odmah. Izvinio se, zaletio se, oprostila sam.aj mi javi napp od koga to nije u redu.
to sve osim brisanja slike..mislim greota da razocaram damu brisanjem.i prekrstiš se 3 puta, ispereš oči svetom vodicom i obrišeš sliku
kako ne, sve smo nevineIma li jedna forumasica da je nevina sto se tice dic pica?
Pa da mi izbrišeš tu poruku, i dalje je tuaj mi javi napp od koga to nije u redu.
Ako muskarac devojci u sanduce uvali dick pic
nisi razumela poruku, mislio sam da nije dobila golotinju u inboxkako ne, sve smo nevine
što pitaš?
samo da ne širiš sliku dalje po inboksima i sve kulto sve osim brisanja slike..mislim greota da razocaram damu brisanjem.
samo sirim ljubav.
razumela sam i javno se izjašnjavam kao svaka poštena ženanisi razumela poruku, mislio sam da nije dobila golotinju u inbox