gost 16798
Elita
- Poruka
- 15.861
...nekad sam poznavala sve komsije, znala sam im i ime i prezime, i kako im se kucici zovu...ispricam se sa njima na stepenistu, u dvoristu, mama ceka da zavrsim pa me posle pita "ko je to"...uvek sam od njih dobijala cokolade... mnogi od njih vise nesu zivi...jedna je imala radnju sa tasnama i stalno sam visila kod nje i divila se njenim tasnama, jednom mi je rekla da ce mi kad porastem i kad se budem udavala pokloniti najlepsu tasnu iz radnje a ja njoj"bolje da vi to meni poklonite odmah, ko zna hocete li biti zivi kad se ja budem udavala"...umrla je i sad je tu radnja sa knjigama...pa zlatar, jednom me ostavio samu u radnji, ja na svaki prst stavila po 3 prstena i izletela napolje pa me vijao po dvoristu a jednom sam pekla kolace od blata na njegovom otiracu...nikad se nije naljutio na mene samo mi je za ono blato odrzao predavanje...pa komsinica koja me stalno slala u prodavnicu i postu, ona mi je uvek na sims ostavljala cokoladice i igracke koje nakupuje kad ode kod ode da poseti cerku u americi...ni ona vise nije ziva...pa komsinica kod koje sam isla da gledam spanske serije posto mi je to bilo zabranjeno...vecina nije imala decu ili su bila daleko, sad u tim stanovima zive neki likovi koji stalno lupaju i renoviraju(jedan svake godine menja plocice u kupatilu), kucne ljubimce nemaju ali su zato oni sami vrlo glasni...uopste nemam zelju da ih upoznam, kad me neko od njih pozdravi na stepenistu kratko odgovorim i produzim, uopste nemam zelju da razgovaram ili da se druzim sa njima, ne znam da li sam se ja promenila ili je problem u njima