kultur shock

purpurna magla

Iskusan
Poruka
5.737
zanimljiva banda ... kako kazu : Kultur Shock isn't just the name of our band. It's Balkan punk rock gypsy metal wedding-meets-riot music from Bulgaria, the US, Japan, and Bosnia. Six members, and no two of us really speak the same language

hehe ... jel cuo neko ?

Više nego zanimljiv bend, sjajan bend. Fino je kada star čovjek kao što je Đino Banana sa šlagera pređe na punk. Gledao ih dva puta, još bolji su uživo. Pravo osvježenje na sceni, dosta orginalni i zanimljivi, a inače sima narod i kad siđu sa bine!

Čuo sam i ja za njih i slušao sam jedan album. Moj drug ih kuca u zvezde, pa sam tako i ja stao da vidim kakva je to senzacija. Vrlo zanimljiva pojava. Nadam se da će doživeti veći komercijalni uspeh, kako kod nas tako i u svetu.

Čuo sam i ja za njih i slušao sam jedan album. Moj drug ih kuca u zvezde, pa sam tako i ja stao da vidim kakva je to senzacija. Vrlo zanimljiva pojava. Nadam se da će doživeti veći komercijalni uspeh, kako kod nas tako i u svetu.

He, he.. kad je to isto jedan novinar rekao Đini, ovaj mu je odgovorio ''Nadam se da nikad nećemo dostići takav nesupeh, da postanemo komercionalno uspešni''!

E, momci su super... idealn spoj... mada, ponekad znaju da preteraju sa etno moitivma... inace... jednom dobar bend... retko se nalaze takvi bendovi... a tek takav spoj.... :D

Back