Kultne knjige o biznisu

robert kiosaki-pisac....mislim da ima i -bogato dete ,siromasno dete...citala sam davno bilo mi simpaticno..ono aktiva- pasiva...posle nastupila poplava tih knjiga tipa kako se obogatiti, kako postati uspesan...sve u svemu nista posebno...tj.ne vidim kakvo posebno znanje knjiga pruza...

Gerila marketing, Dzej Konrad Levinson

Gerila marketing – jednostavne i jeftine strategije za ostvarivanje velikog profita od vašeg malog biznisa.
Kada je „Gerila marketing“ prvi put objavljen 1983. godine, Džej Levinson je iz korena promenio marketing strategije za vlasnike malih firmi svojim beskompromisnim pristupom za nalaženje klijenata. Zasnovana na stotinama konkretnih ideja, koje zaista daju rezultate, Levinsonova filozofija je iznedrila nov način učenja o udelu na tržištu i kako do njega doći.
Knjiga nudi strategije za Internet marketing (sa preciznim objašnjenjima), savete za upošljavanje novih tehnologija (kao što su podkast i automatizovani marketing), programe za određivanje ciljnih grupa mušterija, koje će postati stalne mušterije i firmu preporučivati drugima, kao i lekcije iz menadžmenta u doba telekomunikacija i honorarnih saradnika.

Odlicna knjiga:ok:

Robert Kiosaki, Šeron Lehter, pročitao sam dve knjige 1. Bogati otac, siromašni otac. 2. tog gotovog novca, verovatno su i najpoznatije.

Ove knjige su korisne, barem kao motivacija da se još uči, da treba stalno produbljivati svoje znanje, da je mozak najveća aktiva. O neuspehu i kako se izboriti sa njim takođe mi se svidelo. Takođe ove knjige su mi promenile način pogleda na mnoge stvari (zaposlene, samozaposlene, biznismene i investitore)... sve u svemu ima korisnih stvari.

Naravno različite knjige o marketingu su korisne, kao i o prodaji, čitao sam "Neodoljiva ponuda" Mark Džojner, Zig Ziglara i mislim najbolju o prodaji "Pretvorite prodaju u magiju" Frenka Bečera.

Počeo sam sa čitanjem knjige "Misli i obogati se" (Napoleon Hil) i čini se veoma zanimljivom :think:

U svom dugogodisnjem radu u marketingu jedne vece televizije u beogradu probao sam preko 70 % tehnika iz knjige VESTINA PRODAJE - TOM HOPKINS knjiga je fenomenalna i zaista ko se u nasoj zemlji bavi prodajom ovo treba da mu bude bukvar ako misli da napreduje .

Back