TombRaider
Obećava
- Poruka
- 62
Pa pazi, svako treba da nadje način da se sa takvim ljudima bori onako kako njemu odgovara. Ako je to slučaj da te kulira osoba sa kojom je neminovno da ćeš se često susretati, moraš naći načina da se nosiš sa tim, nije rešenje da samo ćutiš i trpiš samo da bi neko mislio kako si ti fin i vaspitan i sve negativne osećaje zadrćžavaš u sebi, a bezobrazluk uzima maha, i često evoluira u sve bezobraznije ponašanje da dovede do pucanja po svim šavovima i onda bude opšta katastrofa. Lično me ne interesuje šta će neko nevaspitan i umišljen da misli o meni, izuzetno sam susretljiva i vesela osoba, ali ne volim dame neko pravi budalom. Pomenuti bračni par je brat od mog dečka i njegova žena tako da je neminovno da ću se dosta susretati sa njima, u početku sam ćutala i trpela, nervirala se, držala u sebi, ali posle 2 godine nevaspitanja i umišljenosti ni zbog čega, rekla sam dosta i od sad od mene dobijaju isto ponašanje koje pružaju meni, bez ikakvog razloga.
Svi smo mi različite osobe i ne može i neće svi ovako da se ponašaju niti sam rekla de je ovo jedini ispravan način, ali od kad im vraćam istom merom, više se ne nerviram zbog njih niti me dotiču njihove reči. Svako treba da nađe rešenje koje odgovara njegovom ličnom nahođenju. Ukoliko se ne susrećemo sa tim ''kulerima'' često, ne smatram to problemom, ali problem je ako je neko blizak kao što sam navela u svom primeru, pre ili kasnije posle učestalog ponašanja, čoveku dozlogrdi...
Svi smo mi različite osobe i ne može i neće svi ovako da se ponašaju niti sam rekla de je ovo jedini ispravan način, ali od kad im vraćam istom merom, više se ne nerviram zbog njih niti me dotiču njihove reči. Svako treba da nađe rešenje koje odgovara njegovom ličnom nahođenju. Ukoliko se ne susrećemo sa tim ''kulerima'' često, ne smatram to problemom, ali problem je ako je neko blizak kao što sam navela u svom primeru, pre ili kasnije posle učestalog ponašanja, čoveku dozlogrdi...