kuliranje

ma ne, ona ne igra igrice. izgleda da ih on igra. to je muci.
kaze da poslednjih desetak dana izbegava susrete, izbegava pricu preko telefona, uvek negde zuri i uvek je u nekoj frci. misli da su to njegove igrice, da joj testira strpljenje i dokle moze da ide. zato se ona sad samo povukla. ne igra ona nista, dok je pokusavala pokusavala je.

Meni je to jedan radio kad nije imao hrabrosti da mi kaže da je gotovo...Morala sam da ga priteram...pa je na moje pitanje o čemu se radi, rekao da me više ne voli kao pre,pa... I ja reko: pa paaaa... I patila, i prošlo me, i našla boljeg, itd.!:)

sad sam pricala sa drugaricom. zvala me, sva razbacana na sto strana.
ima decka 1,5 godinu. lepa veza.
u poslednje vreme je kulira, izbegava. bar ona tako misli,meni ne zvuci bas tako.

pita sta da radi.
da histerise, da razgovaraju?
ako razgovaraju, sta uopste da kaze? znas, mislim da lazes za neke stvari, ti mene jednostavno izbegavas...:confused:
ako histerise, bezveze nacisto..

rekla sam joj da cuti i saceka neki dan...da mu se ne javlja, da ga pusti da se on javi. da kulira..ne znam..
sta vi mislite?

...........trazi momak malo vremena za sebe .........mozda se sabira,raskrsnica u zivotu a nezeli druge da opterecuje ....

Meni je to jedan radio kad nije imao hrabrosti da mi kaže da je gotovo...Morala sam da ga priteram...pa je na moje pitanje o čemu se radi, rekao da me više ne voli kao pre,pa... I ja reko: pa paaaa... I patila, i prošlo me, i našla boljeg, itd.!:)

........da ga nije priteralo ,mozda bi josh bila sa njim .....

u poslednje vreme je kulira, izbegava. bar ona tako misli,meni ne zvuci bas tako.

pita sta da radi.
ako razgovaraju, sta uopste da kaze? znas, mislim da lazes za neke stvari, ti mene jednostavno izbegavas...:confused:

rekla sam joj da cuti i saceka neki dan...da mu se ne javlja, da ga pusti da se on javi. da kulira..ne znam..
sta vi mislite?

Ozbiljan problem.
The end is near.

ta the end is certain near by ...

tema: mozda je decko u zavisnosti od godina poceo da razmislja she is the one ali ne moze drygi faktori
a opet ometa ga dok igra PES s drugarimapa mu neprijatno :lol::lol: gde si samo nasla 1,5 to nije veza ?!? to je uspeh :D i uostalom g d e je kvaka zaista ??

pita sta da radi.

sta vi mislite?

Kuliranje je cisto sranje, 1.5 g u vezi nije malo, tako da ta sranja ako ne moze da prica sa osobom s kojom je tako dugo otvoreno o tim stvarima neka trazi drugog kuronju!

Joj što ste negativni. A možda je dečko samo nadrndan zbog nečeg levog, pa mu se ne priča. Šta LjiS učini od čoveka. U svemu vidi frku i kraj.

Ma sta nadrndan zbog neceg levog?!Da je tako prvo bi kod nje dosao,pozalio bi se,ona bi vec nasla nacin da mu pomogne pa makar i relaks masazom(kod mene to pali kada sam nadrndan)...
Jednostavno,neko gore rece dosla mu je zuta minuta,to je izgleda prva jaca kriza u toj vezi cim se ona potresla zbog toga...Pobogu godinu i po dana zajedno u ljubavi i slozi,pa mora i kriza da dodje na red.To se resava samo od sebe,treba samo vremena.
Devojci preporucujem da ode negde sa drugaricom za vikend,recimo Zlatibor...Lakse ce prebroditi dane kuliranja a kada se vrati imace o cemu da se ispricaju...

neka iskulira i ona njega malo....ta taktika je meni u vecini slucajeva palila.
Mada skoro nisam imala takav problem.
jeste tesko biti karakter(ponekad)i odlucuti se na takav stav,posebno ako ti je stalo do nekoga...ali nekada zaista vredi...

pita sta da radi.

sta vi mislite?

Нека нађе швалера...
Или, још боље, нека изнајми неког...
Чист рачун, дуга љубав...

paaa ne znam izgleda da trebaju da menjaju partnere dok ne iznemocaju :lol: a onda posle svako svojoj kuci
pa jesi mu ga mamlala ako nisi sta cekas ?? druga ce neka a sem toga on je momak pa se njemu sve prasta ;)

ima decka 1,5 godinu. lepa veza.pita sta da radi.
sta vi mislite?
ma ne, ona ne igra igrice. izgleda da ih on igra. to je muci.
kaze da poslednjih desetak dana izbegava susrete, izbegava pricu preko telefona, uvek negde zuri i uvek je u nekoj frci. misli da su to njegove igrice, da joj testira strpljenje i dokle moze da ide. zato se ona sad samo povukla. ne igra ona nista, dok je pokusavala pokusavala je.

ovo mi zvuči poznato, i uopšte mi se ne dopada...:neutral:
veza od 1,5 god., lepa, a neko izbjegavanje razgovora, frka, njegovi problemi blablabla...
može još malo da sačeka, ali....
ma, ne znam...nema tu pravog savjeta :confused:
čim počnu neke igrice, i odmjeravanje riječi, reakcija, planiranje koraka....:(

Da mene moja drugarica 'vako nesto pita, prvo bih je zamolila da ne pocne razgovor onom cuvenom recenicom "moramo da razgovaramo"...kada se vide neka proba da bude opustena i neka ga pita sta joj nije jasno..al ne sa vrata i ne sa vikom i drekom...bez suza, tenzije i placha u najavi..ebi ga il je naso drugu pa nema srca da joj kaze ili mu treba da dane dushom..u oba sluchaja bolje je za oboje da ona sacuva dostojanstvo i ne davi mnogo...aman svako ima pravo da mu treba prostora za disanje...uostalom, vec ga dobro poznaje, znace i po izrazu lica kada budu poceli ragzovor o tome...

Back