Kukavica sam pa sto ...

Ne smijem tu kutiju dotaci .
Samo ja znam da je prazna.
A svi nek misle da je puna .
Kutija ko kutija na mom stolu.

Nek tu i ostane
neka me sjeca
neka me ne prskoci .

Prazna a svi misle da je puna .
Nek svi znaju moja je .
Necu je dotaci .
Ici cu dolazicu .
Necu je dotaci .
Nek svi misle da je puna .

Imam i ja jednu takvu
u njoj je samo jedno belo pero
niko osim mene ne zna kako se tu našlo
iako zaviruju u nju
ne mogu da joj odgonetnu tajnu
a ona je deo moga srca
koga isto tako ,osim mene,niko ne može da zna
a vala tako i treba ;):D

Jedno pero od krila jedne ptice ...Nek je tako .
Moja kutija je bila puna cigareta koje sam sve popusila pa sad praznom kutijom kusam sebe i drugima se smjeskam .
Istina je tako je .
A sve moze biti u drugim smjetu mozda u tu kutiju i ja stavim bijelo pero .
A sto mislis, sa tvojom dozvolom, da ti ukradem tvoje pero i u kutiji stavim moje i tvoje pero .
Neka se druze kad vec ja i ti ne mozemo .

duska.vodolija;bt304306:
Jedno pero od krila jedne ptice ...Nek je tako .
Moja kutija je bila puna cigareta koje sam sve popusila pa sad praznom kutijom kusam sebe i drugima se smjeskam .
Istina je tako je .
A sve moze biti u drugim smjetu mozda u tu kutiju i ja stavim bijelo pero .
A sto mislis, sa tvojom dozvolom, da ti ukradem tvoje pero i u kutiji stavim moje i tvoje pero .
Neka se druze kad vec ja i ti ne mozemo .
Šta ,ti bi da me očerupaš :eek:možda perje za dunju skupljaš pa mog goluba vidiš ko gusana,dok romantiku obećavaš...:lol:ma prava si vodolija,znam vas ja a ko vas ne zna skupo će ga košta;):whistling:

duska.vodolija;bt304314:
Soradze,
Prazna kutija i upaljac su na mom radnom stolu .Prvi put nisam javno rekla ostavljam cigarete.
Samo ja znam za tu odluku.Posledne ostavljanje je trajalo 6 mjeseci .Sad cu da postignem rekord .
Hvala ti draga na podrsci .:D
A možda bi bolje bilo da je sa vidika skloniš a i da se nepotrebnih uzbudjenja kloniš kao što je naprimer...politika :per:;)

Opet te ne razumijem a pokusacu da budem ucesnik nase prepiske .Rodjena sam usred Backe ravnice .Kad smo je napustili i dosli u tatinu Crnu Goru nisam se okrenula odlazeci .Da bi ne poslije dugo sanjala svaku ciglicu naseg dvorista .Sjecam se suza porodice tj. predaka Jakoba koji sagradi kucu u kojoj smo zivjeli, pri jednoj posjeti svome nekad domu . Iste placem ja kad me put nanese u to dvoriste .A moja RAVNA CAROBNA ceka moje dolaske .
Moja politika je meni dojadila .Preboljela sam sve njene ispade Kosovo NATO i tako redom .Nisam Mologorac .Srpkinja sam iz Crne Gore .Politika me prevarila , razocarala .Umorila sam se cekajuci promjene .Sve sto ja mogu da promijenim je malo i nedovoljno .Mogu dobro samo sebe da promijenim .

duska.vodolija;bt304340:
Opet te ne razumijem a pokusacu da budem ucesnik nase prepiske .Rodjena sam usred Backe ravnice .Kad smo je napustili i dosli u tatinu Crnu Goru nisam se okrenula odlazeci .Da bi ne poslije dugo sanjala svaku ciglicu naseg dvorista .Sjecam se suza porodice tj. predaka Jakoba koji sagradi kucu u kojoj smo zivjeli, pri jednoj posjeti svome nekad domu . Iste placem ja kad me put nanese u to dvoriste .A moja RAVNA CAROBNA ceka moje dolaske .
Moja politika je meni dojadila .Preboljela sam sve njene ispade Kosovo NATO i tako redom .Nisam Mologorac .Srpkinja sam iz Crne Gore .Politika me prevarila , razocarala .Umorila sam se cekajuci promjene .Sve sto ja mogu da promijenim je malo i nedovoljno .Mogu dobro samo sebe da promijenim .
Dobro je što te politika više ne uzbudjuje,ovako bez nje se lakše ostavljaju i cigare a i pišu bolje pesme,a ja brišem iz memorije onu tvoju raniju izjavu po kojoj te pamtim kao njegovu ...tj njenu tj političku ;):D:ok:

Poslednja izmena:
4xJVb70.gif

Back