Kuhinjski nozevi - ostrac nozeva

Pera zdera

Buduća legenda
Poruka
42.004
Gde ima da se kupi dobar ostrac za kuhinjske nozeve ili dobri nozevi ?
Imam lepe kuhinjske [ali kineske] nozeve, narucio sam preko Temu-a ostrac za nozeve ali izgleda nije dobar [ili nozevi nisu dobri]. Dzabe su lepi kad ne vrse funkciju, ni luk ne mogu da iseckam.
Preporucite nesto, hvala

Imam lepe kuhinjske [ali kineske] nozeve, narucio sam preko Temu-a ostrac za nozeve ali izgleda nije dobar [ili nozevi nisu dobri]. Dzabe su lepi kad ne vrse funkciju, ni luk ne mogu da iseckam.
Preporucite nesto, hvala
ja imam cepterove..fantasticni su.

zavisi za sta ce ti nozevi jer nisu isti za salate i meso a cak nekad nisu ni iste legure.

ako te to zaista zanima i spreman si da das pare za kvalitet mogu da se raspitam jer znam coveka koji je ekspert za te stvari..on je i mene savetovao kad sam uzimao....ali ima da se useres od cene, ne racunaj da prodjes kao na temuu :D

Preporucite nesto, hvala
Zwilling - LINK
sa njima neces pogresiti, kvalitetno a traju poprilicno dugo. Ja sam nasledio dedin komplet Zwiling nozeva ( i ostrac) kojima je radio svinjokolj i obradu mesa decenijama. Kupio mu moj otac za 60-ti rodjendan negde 1965, ja ih dobio 30 godina kasnije, jesu bili izraubovani ali su i tad radili posao.

Mozda pogledas kupujemprodajem, tamo bi mozda mogao i jeftinije da prodjes.

Preporucite nesto, hvala
Pre tri godine bio KuhnRknDrknPrkn
Inaĉe odeš pa kupiš nov naośtren nož, danas to nije deficitarno

Back