Kuguarke?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Poruka
2.090
Da li je došlo njivovo vreme?Da li vreme drage moje moćne i zgodne,da ugrabite zalogaj piletine,koje začinite i oblikujete po svome ukusu?Zgodni sin od vaše malo starije drugarice,još bolje suparnice iz srednej kraja faksa,privijete ga uz svoje iskusne grudi?:heart:

- - - - - - - - - -

I naravno šta mislite o takvim ženama?Je l to može funkionisati kao ozbiljna veze,perspektivna?
Recimo Goca Tržan i njeni pilići,su domaći prikaz toga...

Ne privlače me mlađi muškarci ni u kom smislu
Kao ni neke drzece cice što me merkaju po prodavnicama
Ja imam averziju prema izuzetno velikoj razlici u godinama i shvatanju
Mislim ako me asocira da mi partner liči na tatu fuj bljak ili još gore na sina
Ili ne do Bog da ga tako doživljavam

Da li je došlo njivovo vreme?Da li vreme drage moje moćne i zgodne,da ugrabite zalogaj piletine,koje začinite i oblikujete po svome ukusu?Zgodni sin od vaše malo starije drugarice,još bolje suparnice iz srednej kraja faksa,privijete ga uz svoje iskusne grudi?:heart:

- - - - - - - - - -

I naravno šta mislite o takvim ženama?Je l to može funkionisati kao ozbiljna veze,perspektivna?

Sta znaci rec "kuguarka" ?

To je neka zivotinja?

- - - - - - - - - -

Ne privlače me mlađi muškarci ni u kom smislu
Kao ni neke drzece cice što me merkaju po prodavnicama
Ja imam averziju prema izuzetno velikoj razlici u godinama i shvatanju
Mislim ako me asocira da mi partner liči na tatu fuj bljak ili još gore na sina
Ili ne do Bog da ga tako doživljavam

20-25 godina razlike je idealna razlika.

Jeste Blajbi,baš za tebe tako cakanog ko lenjivac,super jedna ribaćina,onako rasna pastrmka sa pedigreom od jedno 30 leta. =)

- - - - - - - - - -

Razlika do biološke nemogućnosti za odnos roditelj dete je ok, sve preko toga je budalastina

Znači 8 godina najviše.Pošto je najranije trudnoća zabeležena u osmoj godini kod neke kinesčice.Mada i niej čudno toliko,moje neke drugarice su prvu mecu dobile u 3 osnovne. =)

- - - - - - - - - -

Uh goci ne bi ni oraj iz ruke uzo

Na ovom forumu stalno dolazi neko katastrofično vreme jezivih žena: sponzoruša, nemarnih majki, fufetina, ubilačkih feminiskinja, i evo sad stižu kuguarke :roll: Šta me briga ko se sa kim j.ebava, ako je dobrovoljno.

Meni te razlike uopste nisu cudne. Neka spava ko sa kim hoce. Koga se to tice?
Nije mi neshvatljivo da ljudi kliknu, bez obzira na razliku. I to je stvar ukusa i sklonosti. Mojoj prirodi je bliza obrnuta situacija, ovakva kakva sam ne bih znatno mladjeg muskarca mogla doziveti kao muskarca, a kucni ljubimac samo zato sto je cakan mi ne treba. Jos imam musko dete pa mi je to utoliko dalje. Ali kome odgovara, ako je obostrano, neka uziva, sto da ne :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back