Kuda za vikend?

ideja stanisici i drvengrad je fenomenalna, samo ja mislim da bi trebalo lepo vreme za to, jer bi ibla bas steta ne obici sve, a opet i sve sto bih predlozila opet neophodno lepo vreme npr lepenski vir, vrnjacka banja, djavolja varos, arandjelovac... imam mnogo ideja... ne znam odakle krecete ali ja volim da napravim kruznu turu obidjem nekoliko mesta do odredista, odmorim se obidjem odrediste prespavam, pa u povratku drugim putem opet tako, sa svracanjem na sto vise mesta...

Nisam bila bas mnogo jasna...
Nase dete ima 2.5 godine,tako da bi bilo zgodno da nam i put ne bude jako dug. Krecemo iz Novog sada,a posto su nam na raspolaganju samo subota i nedelja,bilo bi dobro da nam je nesto relativno blizu i sa sadrzajima za decu.
Imala sam ideju da odemo u Country club "Babe",ali nisam sigurna da ce njoj tamo biti zannmljivo.

na osnovu mog iskustva Drvengrad, Stanisici i Babe su preterano skupi, ali zato toplo preporucujem Divcibare, recimo hotel Bob Petosevic, ili Taru smestaj i ishrana kod Kurte, ili u Belvi kod Rajka u Bajinoj Basti

Sledeceg vikenda smo konacno i suprug i ja slobodni:),pa bismo zeleli da otputujemo negde sa nasom cerkicom.

Kakav biste nam "skraceni" vikend preporucili?

P.S. Bili smo na Palicu i Kelebiji.

Hvala svima na preporukama.

Nije bas blizu, hotel Mona na Zlatiboru ili studentsko odmaraliste Ratko Mitrovic ( za svaku preporuku ), mada u Moni imaju "bracne vikende" sa cokoladom i ruzama na krevetu..

Moj predlog je hotel Viala Lago na Palicu!

Nedavno sam otkrila jedan nestvaran hotel na Palicu. Hotel Vila Lago svarsen spoj tradicije i modernog doba.Slucajno sam sa deckom otisla tamo za vikend i bilo nam je savrseno. Hotel odise mistikom, tisinom, zanosnim mirisima, osoblje je maksimalno usluzno.
Ja sam ih pronasla na www.vila-lago.com .
Posebno sam odusevljena Spa centrom- Intimnim spa centrom kako ga oni nazivaju. Imaju aktuelan paket za vikend gde dobijate 90 minuta besplatno koriscenje tog intimnog Spa centra- savrseno samo za vas i odabranu osobu hidromasazni bazen, IC kabina, parno( tursko kupatilo), garnitura za odmor, svece, mirisi....moram vam priznati pravi raj na zemlji i savrseno mesto za zaljubljene ili za one koje zele odmor i uzivanje.

Moja preporuka je da ih posetite, cene nisu visoke. Uvek imaju neke pakete koje nude dodatne mogucnosti za uzuvanje!

Moja topla preporuka Hotel Vila Lago na Palicu.

Back