Kuda ide Srbija

Sad mi reci, ali najiskrenije, jesi li ti bolje ziveo tokom devedesetih ili sad?Ovo me podseti na scenu kad sam delio letke SZP ispred OO DS na Paliluli, i udelim ga nekom liku, onako, neobrijan, sa kajlom, i pita on mene, ''a sta je ovo, zasta je ovo''?Reko, za promene.On ce ''ma kakave pormene, meni je dobro ovako''.Ja reko, uzivaj dok mozes.I nije bas dugo uzivao.:D

Hehehe-bar bese iskren.

Ma mene zab*le što neko nema da jede...nemaju da jedu oni koji su nesposobni da zarade ili se snađu.U svakom slučaju za takve postoje centri za socijalni rad,a ako nemaju mozga da odu tamo,i treba da budu gladni.
Ali ja nisam pričao o tome.
Reč je o drugoj stvari,Čeda i ekipa žive od para poreskih obveznika.Ako ti smatraš da oni u svom programu donose tebi boljitak,niko ne može da ti brani da ih podržavaš.
Ja u njima vidim samo debile koji imaju dobar način da žive na tuđ račun,i ništa ne rade!:roll:

pa to je zato sto po tvom shvatanju nisu debili, nego su se snasli ljudi. Jel tako? BOlje je krasti, oteti, ubiti, nego raditi posteno i na kraju zavrsiti ue nekoj socijaljno ustanovi (ako ti s eposreci, pa nadjes mesto), nego docekati da ti neko kao sto si ti - kaze da treba da bud egladan jer nema mozga. Covece, ovde zive ljudi koji su bolesni, nemocni i koji se ubijaju od posla, a mesecno dobiju 8.000 dinara.I sta reba da ubiju nekoga da bi bili sposobni. Srbin je Srbinu najveci siptar - lepo je rekao jednom jedan covek!

Back