KUDA IDE OVA ZEMLJA

Po ko zna koji put ,i posle duzeg vremena ispada da sam bio u pravu sto se tice DSS-a i Voislava Kostunice.
taj covek jednostavno vraca srbiju u vreme 90-tih kao i milosevic ,nema veze navikla je stoka od naroda da trpi pa se i on nasao pametan da i ono malo zivota sto smo imali i sto nam je pokjojni premijer udahnuo ,da oduzme i jos vise da nas unisti nije bilo dovoljno izolacije i sankcija i ratova pa jos treba da ratujemo i za kosovo i zato sto su nacionalisticke stranke napokon nasle zajedncki jezik kako da sjebu srbiju do kraja.
Nema veze oni sa svojim diplomatskim pasosem ce napustiti zemlju ili ce otputovati za Rusiju kao i bivsi clanovi porodice MILOSEVIC.
DA LI CE MO TO DOZVOLITI DA NAS JEDAN KILAVI NESPOSOBNI UOBRAZENI SAMOZIVI STVOR IZOLUJE I NEDA NAM DA ZIVIMO KAO SAV NORMALAN SVET ILI MORAMO DA CEKAMO BEOGRADSKI PASALUK DA BI PROGLEDALI:shock:

Ovo se zove histerija.Kuda ide ova zemlja?

ma to je sve poznato ali treba ga zaustaviti da nenepravi koaliciju sa SRS-om a ta koalicija je jako izvesna 11 maj nece nam mnogo pomoci ovi izbori nece mnogo promewniti videce te TREBAMO JAVNO PRIZNATI NEZAVISNO KOSOVO OBJASNITI LJUDIMA KOJI DOLE ZIVE DA CE BITI NACIONALNA MANJINA I TO JE TO INACE SLEDI OCEPLJENJE SANDZAKA,VOJVODINE PA I ISTOCNE SRBIJE ILI STVARANJE VLASKE REPUBLIKE I NA KRAJU OSTAJE BEOGRADSKI PASALUK

Да ли си ти свестан шта си рекао ? Немам коментар.

ma to je sve poznato ali treba ga zaustaviti da nenepravi koaliciju sa SRS-om a ta koalicija je jako izvesna 11 maj nece nam mnogo pomoci ovi izbori nece mnogo promewniti videce te TREBAMO JAVNO PRIZNATI NEZAVISNO KOSOVO OBJASNITI LJUDIMA KOJI DOLE ZIVE DA CE BITI NACIONALNA MANJINA I TO JE TO INACE SLEDI OCEPLJENJE SANDZAKA,VOJVODINE PA I ISTOCNE SRBIJE ILI STVARANJE VLASKE REPUBLIKE I NA KRAJU OSTAJE BEOGRADSKI PASALUK

Ти си,бре,као прво неписмен !
Као друго лупаш !
Ако ово није тема за затварање,онда не знам шта је !

Odgovor na postavljenu temu

Ako dodje SRS u K U R A C (izvinjavam se moderatoru na nepostovanju pravila ali stvarno je tako)

Ako dodje DS u B U LJ U jacim zemljama (to jest shlihtanje i tako to)

u svakom slucaju ne pishe joj se dobro ko god da dodje al DS je za sada bolji izbor(jes da ne volim shlihtanje al jbga sta cesh bolje to nego da budesh izolovan i da imash novcanice od 1000000000 dinara i cekash u redu za hleb 2-3 sata

Odgovor na postavljenu temu

Ako dodje SRS u K U R A C (izvinjavam se moderatoru na nepostovanju pravila ali stvarno je tako)

Ako dodje DS u B U LJ U jacim zemljama (to jest shlihtanje i tako to)

u svakom slucaju ne pishe joj se dobro ko god da dodje al DS je za sada bolji izbor(jes da ne volim shlihtanje al jbga sta cesh bolje to nego da budesh izolovan i da imash novcanice od 1000000000 dinara i cekash u redu za hleb 2-3 sata

Jesi li ovo procitao necije misli ili si osetio da je neko iza tebe?:cool:

ma to je sve poznato ali treba ga zaustaviti da nenepravi koaliciju sa SRS-om a ta koalicija je jako izvesna 11 maj nece nam mnogo pomoci ovi izbori nece mnogo promewniti videce te TREBAMO JAVNO PRIZNATI NEZAVISNO KOSOVO OBJASNITI LJUDIMA KOJI DOLE ZIVE DA CE BITI NACIONALNA MANJINA I TO JE TO INACE SLEDI OCEPLJENJE SANDZAKA,VOJVODINE PA I ISTOCNE SRBIJE ILI STVARANJE VLASKE REPUBLIKE I NA KRAJU OSTAJE BEOGRADSKI PASALUK [

@ administrator
@ moderatori
@ Policija

Ако већ не желите да поштујете Правилник Крстарице - поштујте Закон и Устав Србије!

@ administrator
@ moderatori
@ Policija

Ако већ не желите да поштујете Правилник Крстарице - поштујте Закон и Устав Србије!

pa da samo da me ucutkaju a sloboda govora ,Ja sam se za to borio i zalagao a sto se tice ne postovanja ustava ove zemlje ja za njega nisam ni glasao jer je identican kao i milosevicev ustav nista nije promenjeno sem prva 7 clana ko i sto je uvedeno kasacioni sud ,sve ostalo je isto kao da ga je mira markovic pisala sa lobom:twisted:

pa da samo da me ucutkaju a sloboda govora ,Ja sam se za to borio i zalagao a sto se tice ne postovanja ustava ove zemlje ja za njega nisam ni glasao jer je identican kao i milosevicev ustav nista nije promenjeno sem prva 7 clana ko i sto je uvedeno kasacioni sud ,sve ostalo je isto kao da ga je mira markovic pisala sa lobom:twisted:
To sto ti nisi glasao za Ustav, nikako ne znaci da on za tebe ne vazi.
Zamisli da se neko ne slaze sa krivicnim zakonom...pa ti prisloni 9mm na celo?
Ustav je izglasan i, ako si gradjanin Srbije, moras da ga postujes dok se ne promeni i ako se promeni.
Jednostavno, cak i za malu decu.
Sa druge strane, niko ti ne brani da kazes svoje misljenje, cak i ako se ne podudara sa misljenjem vecine. Ono sto ne smes, po zakonu, da radis jeste da ubedjujes druge da treba prekrsiti zakon i raditi protiv Ustava republike Srbije. To je kvaka 22.:cool:

khm.... Da obnovimo gradivo o slobodi govora:

e81eom.jpg

Dakle?

Back