КУДА ИДЕ ЦРНА ГОРА - У Подгорици нападнути основци зато што су Срби

Netacno. Zlo se ne moze i ne smije tolerisati, ni najmanje, ni na kom mjestu.

Ti meni prijetis sa nozem, ubistvom; moja obaveza je da te unistim na licu mjesta, da te ubijem. I to je opravdano.

Osnovni cilj obrazovanja je da djeca nauce da ne varaju, ne kradu, da ne cine stetu, da se osposobe za javni zivot. Kada se u skoli prijeti zivotom djece, ta skola ne isupnjava svoju obavezu. Tu skolu treba zatvoriti, pod kljuc, ne ispunjava obavezu. Svim kadrovima dati otkazu, djecu poslati kuci, i zgradu pod katanac.

Takva drzava koja to tolerise nema pravo da bude drzava, treba je vojno okupirati i zavesti red. Pobiti sve ustase. Te teroriste koji radjaju djecu teroriste. Sve to treba unistiti.

Od kad znam za sebe u obrazovanju rade najveći lupeži od profesora. Profesor žvaće žvaku,gleda kroz prozor,učenici puše u wc,pored njih profesori prolaze.Mogu reći da 20% profesorskog kadra je regularno i ostali su mi u sjećanji,ostalo su uhljebi.

НОВИ АНТИСРПСКИ ПОТЕЗ ПОДГОРИЦЕ: Ево шта је Мило Ђукановић урадио на Видовдан!
28-06-2019
Председник Црне Горе Мило Ђукановић примио је данас у опроштајну посету амбасадора самопроглашеног Косова Скендера Дурмишија и то баш на Видовдан.

Ђукановић са амбасадором тзв. Косова

Према речима Ђукановића, ступање на снагу Споразума о граници, отварање Развојног центра Црногораца на Косову и именовање почасног конзула процеси су који су учврстили поверење и унапредили сарадњу.
“Црна Гора ће са истим разумевањем наставити да и даље подржава стабилност и просперитет Косова и његову даљу европску интеграцију", казао је он.
Ђукановић је истакао да Црна Гора пажљиво прати догађаје на Косову, са позиције пријатељских односа суседа, али и са жељом да проблеми који постоје у региону добију што прије епилог у интересу свих.
Како је саопштено из Кабинета председника, Ђукановић је навео да подржава обнову дијалога између Београда и Приштине у најскоријем року, како би се показала одговорност према региону и његовој европској перспективи.
Поједини црногорски медији се питају зашто се Ђукановић хвали посетом Дурмишија и то на велики празник Видовдан када се зна шта он значи српском народу поготово на Космету. И зар ово није мешање у унутрашње питање Србије?

Неки медији наводе да је ово само још један од опробаних антисрпких Милових гафова.
===============================================================

Ђубре-Мило се не зауставља........ одвратно је шта ради..........врло ће лоше завршити и он и сви њему блиски........

Od kad znam za sebe u obrazovanju rade najveći lupeži od profesora. Profesor žvaće žvaku,gleda kroz prozor,učenici puše u wc,pored njih profesori prolaze.Mogu reći da 20% profesorskog kadra je regularno i ostali su mi u sjećanji,ostalo su uhljebi.

Tacno. To je problem kad liberalizaciju u drustvu uvodi KPJ i demokratske bande, a ne kralj. Onda imas pissanje po stubistu, pusenje u ve ceu, rezbaranje djackih klupa, i ovakve prijetnje nozevima.

Uvredljiva poruka za Srbe na molu u Đenovićima

Uvredljiva poruka za Srbe na molu u Đenovićima
Foto: Srna | Uvredljiva poruka za Srbe na molu u Đenovićima
Srna 07.07.2019 12:51

TIVAT - Na molu u naselju Đenovići kod Herceg Novog ispisana je uvredljiva poruka za Srbe, javlja dopisnik Srne sa lica mjesta.

Uvredljiva poruka "J**i Srbe" ispisana je sprejom crvene boje na molu u najprometnijem dijelu ovog mjesta, gdje se turisti kupaju, odmaraju i ukrcavaju u brodiće koji ih voze na izlete.
Mještani i turisti kažu da se uvredljiva poruka tu nalazi duže vrijeme i da je ni jedna od nadležnih službi ne uklanja.
Stariji mještanin Đenovića kaže da natpisi koji vrijeđaju goste ne odražavaju mišljenje stanovnika tog mjesta, nego su više odraz primitivizma onih koji podržavaju aktuelnu crnogorsku vlast.

Ja baš zamišljam kakva je to učenica terminator koja nosi nož i tuče dječake oko sebe :azdaja:
Ко ће то знати. Ја сам јуче упознао једну девојку..... прилично лепа са веома дугачком локнастом косом... али када је проговорила ЈА ЧУЈЕМ МУШКИ ГЛАС... и потпуно се шокирам... питам другаре је л' ово мушко или женско и они ми кажу да је МУШКО..... аааааа....... :hahaha: :hahaha::hahaha:

Ко ће то знати. Ја сам јуче упознао једну девојку..... прилично лепа са веома дугачком локнастом косом... али када је проговорила ЈА ЧУЈЕМ МУШКИ ГЛАС... и потпуно се шокирам... питам другаре је л' ово мушко или женско и они ми кажу да је МУШКО..... аааааа....... :hahaha: :hahaha::hahaha:
Onda je transica 100%

i sta

jesi li se odljubio kad si cuo da je musko ili ne :per:

Back