radeta62
Buduća legenda
- Poruka
- 43.063
Da ovo nije Vulinova tetka a krije?a sta ako je na babu ? Ovaj pogled hipnotise zrtvu
Pogledajte prilog 572159
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da ovo nije Vulinova tetka a krije?a sta ako je na babu ? Ovaj pogled hipnotise zrtvu
Pogledajte prilog 572159
Netacno. Zlo se ne moze i ne smije tolerisati, ni najmanje, ni na kom mjestu.
Ti meni prijetis sa nozem, ubistvom; moja obaveza je da te unistim na licu mjesta, da te ubijem. I to je opravdano.
Osnovni cilj obrazovanja je da djeca nauce da ne varaju, ne kradu, da ne cine stetu, da se osposobe za javni zivot. Kada se u skoli prijeti zivotom djece, ta skola ne isupnjava svoju obavezu. Tu skolu treba zatvoriti, pod kljuc, ne ispunjava obavezu. Svim kadrovima dati otkazu, djecu poslati kuci, i zgradu pod katanac.
Takva drzava koja to tolerise nema pravo da bude drzava, treba je vojno okupirati i zavesti red. Pobiti sve ustase. Te teroriste koji radjaju djecu teroriste. Sve to treba unistiti.
Od kad znam za sebe u obrazovanju rade najveći lupeži od profesora. Profesor žvaće žvaku,gleda kroz prozor,učenici puše u wc,pored njih profesori prolaze.Mogu reći da 20% profesorskog kadra je regularno i ostali su mi u sjećanji,ostalo su uhljebi.
Ко ће то знати. Ја сам јуче упознао једну девојку..... прилично лепа са веома дугачком локнастом косом... али када је проговорила ЈА ЧУЈЕМ МУШКИ ГЛАС... и потпуно се шокирам... питам другаре је л' ово мушко или женско и они ми кажу да је МУШКО..... аааааа.......Ja baš zamišljam kakva je to učenica terminator koja nosi nož i tuče dječake oko sebe![]()
Onda je transica 100%Ко ће то знати. Ја сам јуче упознао једну девојку..... прилично лепа са веома дугачком локнастом косом... али када је проговорила ЈА ЧУЈЕМ МУШКИ ГЛАС... и потпуно се шокирам... питам другаре је л' ово мушко или женско и они ми кажу да је МУШКО..... аааааа.......![]()
![]()
i staКо ће то знати. Ја сам јуче упознао једну девојку..... прилично лепа са веома дугачком локнастом косом... али када је проговорила ЈА ЧУЈЕМ МУШКИ ГЛАС... и потпуно се шокирам... питам другаре је л' ово мушко или женско и они ми кажу да је МУШКО..... аааааа.......![]()
![]()
Blizu si. Zapravo je Crna Gora jedina sačuvala teritorije, zahvaljujući abortusu rusopuštva na vremeCG ide definitivno ka gradjanskom ratu i posle je nece ni biti kao ni BiH u sledecih 50g.
Sve ce ta YU gomna da se utope u Srbiju, Hrvatsku i Albaniju.
Trebao bi doći da živiš ovdje.Blizu si. Zapravo je Crna Gora jedina sačuvala teritorije, zahvaljujući abortusu rusopuštva na vreme