КУДА ИДЕ ЦРНА ГОРА - У Подгорици нападнути основци зато што су Срби

Poruka
9.345
После оне хероинске зависнице, службенице-дружбенице Владед Црне Горе, још један "случај" ПРЕТЊИ НОЖЕМ И КЛАЊЕМ У ЦРНОЈ ГОРИ.

http://www.politika.rs/scc/clanak/4...-Podgorici-napadnuti-osnovci-zato-sto-su-Srbi

Ученицосмог разреда К. П, прво певала усташку песму „Чавоглаву” испред зборнице, донела нож у школу и ставила га под грло ученици Ј.П. а ученика Д.Ђ вербално напала запретивши: „Видећеш ти, Србине, шта те чека”.а
петак, 28.06.2019. у 12:17
podgorica-tito-spomenik-f-beta-d.h.-fff.jpg

Подгорица (Фото Бета - Д.Х.)
ПОДГОРИЦА - Ученици српске националности су вербално али и физички нападнути у Основној школи „Драгиша Ивановић” у Подгорици, а управа школе и наставници нису на то реаговали.
Главни актер непримереног понашања је ученица осмог разреда К. П, која је прво певала усташку песму „Чавоглаву” испред зборнице, и то у присуству дежурног наставника М. Б, који није реаговао, преноси ин4с.
Она је у школу донела и нож који је ставила под грло ученици Ј. П, па је наставница прекинула час и позвала разредну.
Ученица К. П. је, такође, напала ученике Ј. П, Б. И, П. Ш. и Ј. Ј. које је ударала песницама и ногама, па су наредног дана у школу дошли родитељи нападнутих ученика, али уместо да се ситуација смири, дошло је до конфликта са родитељима К. П.
Ученица је напала вербално и ученика Д. Ђ. коме је запретила: „Видећеш ти, Србине, шта те чека”.
Ученица је у школу доносила и импровизоване летке, руком писане, које је делила по разреду, а на којима пише: „Марш, Срби, напоље. Црном Гором управљају Хрвати”.
Нико од надлежних у школи и црногорском министарству просвете није се, засад, огласио о том случају, наводи портал, преноси Танјуг.

АКО НЕКО МИСЛИ ДА ЋЕ НА ОВОМЕ СТАТИ, СВАКА МУ ЧАСТ НА РУЖИЧАСТОМ ПОГЛЕДУ НА СВЕТ.
ЦРНА ГОРА ЈЕ ДОНБАС И ЛУГАНСК У НАЈАВИ.

После оне хероинске зависнице, службенице-дружбенице Владед Црне Горе, још један "случај" ПРЕТЊИ НОЖЕМ И КЛАЊЕМ У ЦРНОЈ ГОРИ.

http://www.politika.rs/scc/clanak/4...-Podgorici-napadnuti-osnovci-zato-sto-su-Srbi

Ученицосмог разреда К. П, прво певала усташку песму „Чавоглаву” испред зборнице, донела нож у школу и ставила га под грло ученици Ј.П. а ученика Д.Ђ вербално напала запретивши: „Видећеш ти, Србине, шта те чека”.а
петак, 28.06.2019. у 12:17
podgorica-tito-spomenik-f-beta-d.h.-fff.jpg

Подгорица (Фото Бета - Д.Х.)
ПОДГОРИЦА - Ученици српске националности су вербално али и физички нападнути у Основној школи „Драгиша Ивановић” у Подгорици, а управа школе и наставници нису на то реаговали.
Главни актер непримереног понашања је ученица осмог разреда К. П, која је прво певала усташку песму „Чавоглаву” испред зборнице, и то у присуству дежурног наставника М. Б, који није реаговао, преноси ин4с.
Она је у школу донела и нож који је ставила под грло ученици Ј. П, па је наставница прекинула час и позвала разредну.
Ученица К. П. је, такође, напала ученике Ј. П, Б. И, П. Ш. и Ј. Ј. које је ударала песницама и ногама, па су наредног дана у школу дошли родитељи нападнутих ученика, али уместо да се ситуација смири, дошло је до конфликта са родитељима К. П.
Ученица је напала вербално и ученика Д. Ђ. коме је запретила: „Видећеш ти, Србине, шта те чека”.
Ученица је у школу доносила и импровизоване летке, руком писане, које је делила по разреду, а на којима пише: „Марш, Срби, напоље. Црном Гором управљају Хрвати”.
Нико од надлежних у школи и црногорском министарству просвете није се, засад, огласио о том случају, наводи портал, преноси Танјуг.

АКО НЕКО МИСЛИ ДА ЋЕ НА ОВОМЕ СТАТИ, СВАКА МУ ЧАСТ НА РУЖИЧАСТОМ ПОГЛЕДУ НА СВЕТ.
ЦРНА ГОРА ЈЕ ДОНБАС И ЛУГАНСК У НАЈАВИ.

Gorska sa sve svojim domorodcima
moze da ide u 3PM i natrag i na sve
cetiri strane sveta, ali samo neka
vise ne naviru u Srbiju.!!!

Oni su se spasli vaših gluposti ušavši u Nato.

Tako da sad možete samo da Histerišete ovih hibridnim ratom preko VučIera Nevskog.

зашто се толерише подршка усташама на овом форуму

Gorska sa sve svojim domorodcima
moze da ide u 3PM i natrag i na sve
cetiri strane sveta, ali samo neka
vise ne naviru u Srbiju.!!!

ЦГ јесте препуна Арбанаса који су преузели србски идентитет, али треба пазити на наш србски, словенски живаљ у ЦГ.
Да са водом не избацимо и дете!
Данас, ти Арбанаси, преобучени у "црногорце" прете покољем у ЦГ!
А ти који навиру у Србију, су управо они који и прете НОЖЕМ Србима у ЦГ!

Dobro, Hervati su poznati primitivci, gde god se nalazili.

Nego mi nisu jasni ovi naši Srbi, postali smo žestoke phizde.

Umesto da su lepo uhvatili pa nalupali tu hervacku kobilušu, pa nek ide okolo da se dernja da je žrtva veljesrbskog šovinizma. mi ođe plačemo ka neke strine.

Udri, ne razmišljaj, bolje oni da plaču, nego mi...i što više plaču, to su bolji.

ЦГ јесте препуна Арбанаса који су преузели србски идентитет, али треба пазити на наш србски, словенски живаљ у ЦГ.
Да са водом не избацимо и дете!
Данас, ти Арбанаси, преобучени у "црногорце" прете покољем у ЦГ!
А ти који навиру у Србију, су управо они који и прете НОЖЕМ Србима у ЦГ!
Ima njih dosta na ić koji se prezivaju nose srpska imena i prezimena i ustvari su Albanci katolici nekad i Hrvati. Kao npr poznati pokojni glumac Zef Dedivanović koji je bio Akbanac al na ić se prezivao Iz mješanih brakova u tim opcijama djeca nisu Srbi. Po zadnjem popisu. Crna Gora 30% muslimani,5% rimokatolici i 10% ateisti neopredeljeni. U tih 10% ima ovih prvih drugi. Crna Gora je ko Bosna i Makedonija 55% vs 45% .
Bez glasova manjina u CG nema države Crne Gore. Oni su je stvorili ovakvu kakvu jesu i kreiraju njenu spoljnu i unutrašnju politiku.

Хоће ли овај наш ретард на власти И ДАЉЕ ЋУТАТИ ???!!! :dash::dash::dash:

Ti baš patiš od želje da gledaš Vučića kako plačunja na Pinku, pošto je to jedino što on može (i hoće)?

Ako ti do sada nije jasno da se Vučić kurči samo nad Srbima u Srbiji, zato što misli da mu to omogućava državni aparat sile, a da sve ostale može samo u doope da poljubi, onda se ozbiljno zabrini za sebe.

Ali meni je ubedljivo najjaci ovaj deo :

Ученица К. П. је, такође, напала ученике Ј. П, Б. И, П. Ш. и Ј. Ј. које је ударала песницама и ногама, па су наредног дана у школу дошли родитељи

Hahaha , brate dal je to realno, mislim zamisli to , devojcica tukla 4 ili 5 ucenika zbog cega su morali da roditelji dodju u skolu, zamisli koje su tek to blamare koje bije devojcica i koji jos zbog toga zovu roditelje u skolu , pa brate da je ta devojcica Fedor Emailinenko licno ono sto je mnogo mnogo je .

Oni su se spasli vaših gluposti ušavši u Nato.

Tako da sad možete samo da Histerišete ovih hibridnim ratom preko VučIera Nevskog.
Dobro, Hervati su poznati primitivci, gde god se nalazili.

Nego mi nisu jasni ovi naši Srbi, postali smo žestoke phizde.

Umesto da su lepo uhvatili pa nalupali tu hervcku kobilušu, pa nek ide okolo da se dernja da je žrtva veljesrbskog šovinizma. mi ođe plačemo ka neke strine.

Udri, ne razmišljaj, bolje oni da plaču, nego mi...i što više plaču, to su bolji.

затворише ми тему о еутаназији керуше из горње поруке. овде имаш поруку која подржава усташе.
У теми која говори о нападу усташа на српску децу она наказа једноставно напише, ушли су у нато и сада могу чак и то да раде.

Ученица К. П. је, такође, напала ученике Ј. П, Б. И, П. Ш. и Ј. Ј. које је ударала песницама и ногама, па су наредног дана у школу дошли родитељи

Hahaha , brate dal je to realno, mislim zamisli to , devojcica tukla 4 ili 5 ucenika zbog cega su morali da roditelji dodju u skolu, zamisli koje su tek to blamare koje bije devojcica i koji jos zbog toga zovu roditelje u skolu , pa brate da je ta devojcica Fedor Emailinenko licno ono sto je mnogo mnogo je .

а шта ако иза те девојчице иду њих још 10

Izgleda da nisu hteli da je prcaju.

Gadne su devojčice u pubertetu kad zasvrbi...

Ja baš zamišljam kakva je to učenica terminator koja nosi nož i tuče dječake oko sebe :azdaja:

Back