Kuda ide Aca Lukas?

Sensei

Master
Moderator
Poruka
94.373
Čitam autorski članak na N1
https://ba.n1info.com/kolumne/kolumne-ba/kuda-ide-aca-lukas/
i čudim se kako on to slobodno piše bljuvotine, pa neka su i citati iz Acine knjige ili deo intervjua?

Da bude još veća ironija, par reči su cenzurisane ali zato sinonimi, podjednako sočni, nisu.

Recimo (ne znam šta će naš sajt ovde da cenzuriše, ali pratite gornji link za original)

„Brate, korona nas ubi, tezge pukle, niko ne zove na svirku u diskoteci u Jebenhausenu, Dojčland, niko ne zove na predizborni miting Srpske napredne stranke u Majuru, zovu me samo u Hit tvit, al tamo ne mož ništa da se zaradi. Samo nešto kenjaju o politici. Valja nekako preživeti pa je moja odluka bila teška i nepopularna – da napišem knjigu. Napisao sam knjigu, knjiga je odlična, mek povez, al’ zato tvrd stil“ – mora da je bilo, nekako ovako sročeno, objašnjenje Ace Lukasa užem krugu prijatelja – zašto je u ova teška vremena za srpsku estradu, prešao na pisanje knjiga.

One večeri u Pozorištu na Terazijama promovisana je knjiga fantastičnih opisa, recimo ovog: „Klošaru jedan, ti ćeš sa mnom da se igraš! Misliš da ne znam da ***** onog kepeca iz Zvezda Granda“ – kad je to izgovorila, nisam mogao da se kontrolišem – „Taj kepec se bolje k**a od tebe. I bolja je riba od tebe. A s tobom mogu da legnem samo kad sam pijan“
.....................

Čitam autorski članak na N1
https://ba.n1info.com/kolumne/kolumne-ba/kuda-ide-aca-lukas/
i čudim se kako on to slobodno piše bljuvotine, pa neka su i citati iz Acine knjige ili deo intervjua?

Da bude još veća ironija, par reči su cenzurisane ali zato sinonimi, podjednako sočni, nisu.

Recimo (ne znam šta će naš sajt ovde da cenzuriše, ali pratite gornji link za original)

„Brate, korona nas ubi, tezge pukle, niko ne zove na svirku u diskoteci u Jebenhausenu, Dojčland, niko ne zove na predizborni miting Srpske napredne stranke u Majuru, zovu me samo u Hit tvit, al tamo ne mož ništa da se zaradi. Samo nešto kenjaju o politici. Valja nekako preživeti pa je moja odluka bila teška i nepopularna – da napišem knjigu. Napisao sam knjigu, knjiga je odlična, mek povez, al’ zato tvrd stil“ – mora da je bilo, nekako ovako sročeno, objašnjenje Ace Lukasa užem krugu prijatelja – zašto je u ova teška vremena za srpsku estradu, prešao na pisanje knjiga.

One večeri u Pozorištu na Terazijama promovisana je knjiga fantastičnih opisa, recimo ovog: „Klošaru jedan, ti ćeš sa mnom da se igraš! Misliš da ne znam da ***** onog kepeca iz Zvezda Granda“ – kad je to izgovorila, nisam mogao da se kontrolišem – „Taj kepec se bolje k**a od tebe. I bolja je riba od tebe. A s tobom mogu da legnem samo kad sam pijan“
.....................
Aca Lukas je nikakav pevac,a jos gori covek.St vise reci o njemu.

Mislim, sve je to u redu i zabavno je, ali za u kafanu ili privatno druženje. Iznošenje takvih stvari u mejnstrim medije je odrvatno. Učimo decu pogrešnim "vredmostima".
Drustveni talog dizemo u nebesa i pravimo kult, likove nacije. Oni su ogledalo koliko je oronula ova drzava u kojoj se neprijateljski nastrojene nacije ponasaju kaoo prema ratnom plenu,

ne bih sada sirio diskusiju da ni krstarica nije slobodna.

Vrh njegove karijere je kada je zaigrao za sistem. Dvorska luda. Kao i ostatak intelektualno muzicko sportske elite.

Go ku#@$. Svi se udaraju po nosu i glume kriminalce. Od fudbalera preko muzicara do intelektualaca.

Niko da zabada trojke kao Djordjevic.
Iskoci tu i tamo Jokic Djokovic.
Trebace nam.mnogo vise.

„Klošaru jedan, ti ćeš sa mnom da se igraš! Misliš da ne znam da ***** onog kepeca iz Zvezda Granda“ – kad je to izgovorila, nisam mogao da se kontrolišem – „Taj kepec se bolje k**a od tebe. I bolja je riba od tebe. A s tobom mogu da legnem samo kad sam pijan“
Dzib-Dzib-Dziberi... (Adur)
Dzib-Dzib-Dziberi... (Adur)
Dzib-Dzib-Dzib-Dziberi...(Ddur)
Dzib-Dzib-Dziberi...(Adur)

Dzib-Dzib-Dziberi...(Edur)
Rokenrola je tooo...(Adur) :whistling::lol::lol::lol::cool:

...isao je nekakav feljton prije 10. godina u 'Vecernje Novosti' o 'cudnim' sexualnim potrebama i ispoljavanjima
u nasim sredinama...upravo jedan 'gospodin' je opisivao svoju Sexulijanu kao ovo Lukas...upravo ...
On je vjerovatno iznosio tamnine na vidjelo a Aco ostvarivao...
Situacije...Ljudi...uzasavanje od svega a onda ...'...ma to je skroz normalna osoba i dobar kosija...??? '

Poslednja izmena:

Back