Kuda do CG?

Ma nije to cimanje ne znam ni ja cega...samo necega sto imam a dole je skupo..necu sigurno vuci, a znam neke koji to rade, secer, brasno, ulje i tako te stvari. Zao mi je jedino sto ne mogu svojoj gospodji da obezbedim svakog dana vecerinku u restoranu ali ***.. :)

Tacno je da ima sve da se kupi dole , e sad dali su iste cene ne znam ...
Ono sto je bitno ako se ide u Tivat je da ima dosta velikih radnji gde su cene dobre .
Prema aerodromu ima veliki Cash&Carry Pantomarket a jedno 2 km dalje posle aerodroma na raskrsnici za Kotor ima velike VOLI i MAXI .
Kako su to marketi gde se snabdeva i lokalno stanovnistvo , cenim da su cene realne a uvek ima i neke promocije na robu .
Ako kojim slucajem u medjuvremenu u Tivtu su otvorili RG Market , to moze biti ubedljivo najpovoljnije mesto za pazar .
Sto se tice gotovih jela , VOLI je uvoznik za CG za Carnex i tamo su cene istih najpovoljnije .
Ako se dobro secam 400 gr. pakovanja su oko 1,60 eur za pasulj sa kobasicom , skembici 2,20 i najskuplji je govedji gulash oko 2,90 ...
Za pusace savet : cigarete su definitivno jeftinije u CG nego u MK , za Srbiju ne znam ali vrlo verovatno ...
Isto tako cela kozmetika u CG je jeftinija od MK ( mozda i od Srbije ...)
Ne sekirajte se svi vi koji pazite na dinar , jer pitanje je apsolutno legitimno , pogotovu za porodicne ljude ...

Back