Барышников
Poznat
- Poruka
- 9.345
Како већ расправљамо о грипу корона на форуму политика, уместо здравље, онда да наставим и ја...
И ОВО ЈЕ ПОСЕБНА ТЕМА! ИМА ВЕЗЕ СА КОРОНОМ, АЛ НЕ МОЖЕ СВЕ У ИСТУ ТЕМУ, НЕПРЕГЛЕДНО ЈЕ!
....
Дакле, куд се деде добри стари грип ове године? Било је нешто мало, био је и неки као трбушни, ал све у свему...ништа!
Некад је косио само тако, а што се ове године олењио?
Могуће, а по мени и истинито објашњење је у следећем:
1. 2 вируса не могу заједно у великим заразама
2. Наш домаћи грип није ни нос честито промолио, као да је правио место овом корона грипу.
3. Како је наш грип знао да ће доћи корона грип???
4. Да смо имали заразу домаћег грипа, не би се проширио коронац, јер би великој већини скочила одбрана тела.
5. Закључак?
Па очигледно да неко ко је пустио и овог коронца, заправо и последњих 50 година пушта и овај домаћи грип!
И ОВО ЈЕ ПОСЕБНА ТЕМА! ИМА ВЕЗЕ СА КОРОНОМ, АЛ НЕ МОЖЕ СВЕ У ИСТУ ТЕМУ, НЕПРЕГЛЕДНО ЈЕ!
....
Дакле, куд се деде добри стари грип ове године? Било је нешто мало, био је и неки као трбушни, ал све у свему...ништа!
Некад је косио само тако, а што се ове године олењио?
Могуће, а по мени и истинито објашњење је у следећем:
1. 2 вируса не могу заједно у великим заразама
2. Наш домаћи грип није ни нос честито промолио, као да је правио место овом корона грипу.
3. Како је наш грип знао да ће доћи корона грип???
4. Да смо имали заразу домаћег грипа, не би се проширио коронац, јер би великој већини скочила одбрана тела.
5. Закључак?
Па очигледно да неко ко је пустио и овог коронца, заправо и последњих 50 година пушта и овај домаћи грип!