kud ide ovaj svet

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
uvek negde ima i lepih i ruznih stvari, meni vecinom bude smesno...ja ne bih bila ogorcena za tu casu vode, ako je pravilo u svim restoranima, ako nije onda vise u taj ne bih isla. ne bih sigurno generalizovala celu zemlju zbog toga.

volela bih da odem na island i sad hvale bazene na islandu, toplu vodu u bazenima (ne blu laguna, nego obicni bazeni) i sve divno i krasno, al lokalci umeju da gledaju popreko, jer im turisti ruse mir dok se banjau. i ne smao to nego jos uvek na vecini bazena pre ulaska moras da se tuusiras gola sa svim ostalim zenama i tu sedi neka sto posmatra dal su se lepo istusirale :zcepanje: znaci, zlozi i da odes na island nema bazena za tebe...mene je sramota da se zajednicki tusiram sa nepoznatim zenama. i plus deca od 6 godine moraju da idu pod tuseve za svoj pol, pa ako dodje majka sa sinom od 6 godina on mora sam pod tuseve za muskarce. to je pravilo, citala sam pravila za bazene.

- - - - - - - - - -

moj balkanski mentalitet ne dozvoljava da idem gola sa nepoznatim zenama da se tusiram. eto :(

tako ja putovala na jahorinu sa mladjim sinom,imao je nepunih pet godina.stali pored neke kafane da se ide u wc.dugacak red,stojimo ispred zenskog wc,moje malo dete gleda u face,pa se uvredjeno okrene bez reci i stane ispred muskog wc u red:heart:

Ne osećam se tako. Povremeno se verbalno po pitanju razmišljnja o nekim temama sukobim čak i sa osobama sa kojima sam što u rl, što na forumu u ok odnosima. I ne zameram im. Nadam se ni oni meni, jer bilo uočljivo. Ne msm da neka moja drugarica treba da razmišlja kao i ja koja sam protiv npr EU, mada je ubeđujem da sam u pravu :D
Imam oko sebe šarenolika razmišljanja, a ponekad se iznerviram, onda kažem sebi: bilo bi naopako da svi ljudi razmišljaju kao ja, previše bi idealan ovaj svet bio. Utopija. Čista utopija. :lol:

Jeste, lepse je kada se smejes tudjim glupostima.

tako ja putovala na jahorinu sa mladjim sinom,imao je nepunih pet godina.stali pored neke kafane da se ide u wc.dugacak red,stojimo ispred zenskog wc,moje malo dete gleda u face,pa se uvredjeno okrene bez reci i stane ispred muskog wc u red:heart:

Ispred muskog je uvek manji red, pa se uvek doseti neka pametna da upadne u muski wc.

uvek negde ima i lepih i ruznih stvari, meni vecinom bude smesno...ja ne bih bila ogorcena za tu casu vode, ako je pravilo u svim restoranima, ako nije onda vise u taj ne bih isla. ne bih sigurno generalizovala celu zemlju zbog toga.

volela bih da odem na island i sad hvale bazene na islandu, toplu vodu u bazenima (ne blu laguna, nego obicni bazeni) i sve divno i krasno, al lokalci umeju da gledaju popreko, jer im turisti ruse mir dok se banjau. i ne smao to nego jos uvek na vecini bazena pre ulaska moras da se tuusiras gola sa svim ostalim zenama i tu sedi neka sto posmatra dal su se lepo istusirale :zcepanje: znaci, zlozi i da odes na island nema bazena za tebe...mene je sramota da se zajednicki tusiram sa nepoznatim zenama. i plus deca od 6 godine moraju da idu pod tuseve za svoj pol, pa ako dodje majka sa sinom od 6 godina on mora sam pod tuseve za muskarce. to je pravilo, citala sam pravila za bazene.

- - - - - - - - - -

moj balkanski mentalitet ne dozvoljava da idem gola sa nepoznatim zenama da se tusiram. eto :(

los ti taj mentalitet :(
secam se mog prvog odlaska u Oslo, bilo davno.
i odlazak u saunu...svi zajedno, curina familija:
muskarci i sva zenskurija:eek:
ali taj sok prodje brzo:per:

...kao da ovde svi bas trce da donesu casu vode ili da daju kad god ko zatrazi....ne bih bas rekla....cudna mi cuda neka neda, ja bih jednostavno produzila dalje ili usla u prodavnicu i kupila flasu vode,
ali je sigurno ne bi placala papreno u restoranima bilo kojim....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back